Mit tegyek, ha a férjem úgy szeretné hívni a
kisbabánkat, mint a volt barátnőjét?
Figyelt kérdés
A volt barátnője Veronika volt, nem volt egy komoly kapcsolat, a lány inkább csak kihasználta, ekkor a férjem 18 körül lehetett. Ennek vége lett, 19 éves korában jöttünk össze, 8 éve együtt vagyunk. Tudom, hogy nem érez semmit már a lány iránt, és azt mondja, mindig is ez a név tetszett neki.
Hiába sorolok más neveket, maximum azt mondja rá, hogy tűrhető, elmegy vagy nem tetszik neki. Nekem amúgy a Veronika név soha nem tetszett.
Miután szét mentünk az exemmel (van egy közös gyerekünk) Született egy lány, akit úgy hívnak mint engem a második neve pedig az amit akkor adtunk volna a miénknek ha lány lesz. Mikor ezt megtudta a jelenlegi kedvese, teljesen kiborult (az exem köpte el magát), majdnem szét is mentek! Meg akarta változtatni, csak mikor közölték vele, hogy mennyibe kerül, letett róla. Azóta "csaj" -nak hívja a lányát. Csak így egyszerűen! :D Szánalom. Én jót nevettem mikor kiderült.
2013. nov. 7. 16:08
32/36 anonim válasza:
NŐŐŐK, ha nem lennének kikellene találni őket, de minek? Csak a baj van velük :D
2013. nov. 8. 19:38
33/36 anonim válasza:
Szerintem ezzel semmi gond,most ezek után nem beszélhet Veronikákkal,mert volt egy olyan barátnője? Nem tetszhet neki a név? Vagy ha tetszik biztos a nő miatt? Nincs véletlenül paranoiád? Semmi ízléstelenség,vagy gerinctelenség nincs abban ha tetszik a volt barátnője neve.ne legyél már ennyire féltékeny veled van,Ő a gyereked apja nyilván téged szeret akkor meg??
2013. nov. 9. 15:44
34/36 anonim válasza:
Szerintem ha jelentene még neki bármit ez a Veronika, akkor pont ez lenne a legbiztosabb módja, hogy kiverd a fejéből. Mert ha lenne egy ilyen nevű gyereke, akkor már a szülés után pár héttel is mindig a gyereke jutna eszébe, nem a volt barátnője :)
Különben szvsz úgy igazságos, hogy az egyik szülő adja a vezetéknevet, a másik a keresztnevet. Melyikőtök vezetéknevét kapja?
2013. nov. 10. 21:02
35/36 anonim válasza:
Tökmindegy, mi az ok, nem jó választás az olyan név, amitől az egyik szülő valamiért viszolyog. Ha még ráadásul csúnyának is tartja, pláne.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!