Ti szoktatok hazudni a családtagjaitoknak? Milyen mértékben?
Nem nagyon szoktam, néha kegyes hazugságokat. Pl. ha szabadságom van, nem mesélem el anyumnak, hogy pont mennyi, mert akkor elvárja, hogy annyit üljek itthon, pedig nekem van saját kis életem is, amit élni szeretnék.
A pátomnak ténylrg nagyon ritkán füllentek, és azok is tényleg apróságok, pl. ha valamit elfelejtek venni a boltban, azt mondom nem volt :))) vagy ilyenek. Neki tényleg nem szoktam mást hazudni.
Az első részét kb mindenki csinálja annak, amit írtál. Nyilván tudja az ember, hogy mit szeretne hallani a szülő a barátokról, hogy legközelebb is elmehessen velük, ezért azt mondjuk tiniként :D
De az a pénzes dolog az én szemeben már nem fér bele. Kijátszani egymmás háta mögött a szülőket? Az komoly...ráadásul félsz, hogy leszúrnak, mert szórod a pénzt. Most őszintén, nem azt csinálod? :D
Ez, hogy kamu befizetnivalókat találsz ki, hogy pénzhez juss, már nem a kegyes hazugság, vagy a füllentés kategóriába tartozik szerintem. Ennyi erővel a pénztárcájukból is kilopkodhatnád a szükséges pénzt.
Inkább egyezzetek meg, hogy kapsz fix zsebpénzt, aztán azzal gazdálkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!