Zenészek feleségei hogy birják a férjük melett féltékenység nélkül?
12:49 Látom, a jóindulat a munkálkodik benned....:))
Te meg csak egy elhasznált kis r... vagy, én inkább rajtad nevetnék. Pár év múlva senkinek sem fogsz kelleni, csak az nem ment át rajtad, aki nem akart.
Én értem, mit akart a 12.49, amit mond, az igaz, csak az a különbség közte és köztem, hogy én a nem független zenészeket elhajtom a francba, mert undorodok tőlük amiatt, amit a feleségükkel csinálnak. De én is naivnak tartom, noha valahol sajnálom a kihasznált párjukat.
Akik sok esetben szemet hunynak, pl. Hooligans Endi Verája, akivel olvastam egy Nők Lapja interjút, ahol azt nyilatkozta, tudja, hogy más lányok is megfordulnak Endi ágyában, és ő arra vár, hogy megnyugodjon, megkomolyodjon. Ha-ha-ha! És Vera félreléphet, kérdezte az újságíró. nem, válaszolta Endi. A nyitott kapcsolat tök korrekt lenne, de ez hányinger!!!!!!!!!!
Meg azt mta még Vera, hogy ha ő is ott van a koncerten, a csajok nem mennek rá Endire, bár volt, hogy 1-2 lányt megtépett. Na az ilyentől hányok. Ismerem az ilyet, ha a Barátnő mégis lejön, minden csajra úgy néz, mint a véres rongyra.... Feminista vagyok, de mégis azt mondom, hogy függetlenül attól, hogy Endi mekkora egy f-sz amiért kihasználja a nő rabszolgaságba átcsapó szerelmét, Vera magának is okozta ezt az egészet, mert fontosabb neki, hogy zenésszel járjon, mint a saját büszkesége.
Ha akartok egy jót hányni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!