Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zenészek feleségei hogy...

Zenészek feleségei hogy birják a férjük melett féltékenység nélkül?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon szeret és húséges a párom, de hát az ördög sosem alszik. Hétvégén odavan éjszakákon át, reggel jön haza, ellenőrizhetetlen mikor mit csinál. Kapcsolatunk elején voltak is kalandjai amiket azóta nagyon megbánt. (Ezt onnan tudom, hogy mikor kiderült, szakítottam vele de utánna nagyon sokáig könyörgött, hogy nem tud nélkülem élni és hogy fogadjam vissza) Azóta ujra egy pár vagyunk, minden cselekedetével azt bizonygatja, mennyire szeret. De én nem vagyok nyugodt. Mennyire lehet megbízni a zenészekben?
2009. nov. 16. 10:55
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
78%

12:49 Látom, a jóindulat a munkálkodik benned....:))

Te meg csak egy elhasznált kis r... vagy, én inkább rajtad nevetnék. Pár év múlva senkinek sem fogsz kelleni, csak az nem ment át rajtad, aki nem akart.

2009. nov. 16. 12:56
 22/28 anonim ***** válasza:
66%

Én értem, mit akart a 12.49, amit mond, az igaz, csak az a különbség közte és köztem, hogy én a nem független zenészeket elhajtom a francba, mert undorodok tőlük amiatt, amit a feleségükkel csinálnak. De én is naivnak tartom, noha valahol sajnálom a kihasznált párjukat.

Akik sok esetben szemet hunynak, pl. Hooligans Endi Verája, akivel olvastam egy Nők Lapja interjút, ahol azt nyilatkozta, tudja, hogy más lányok is megfordulnak Endi ágyában, és ő arra vár, hogy megnyugodjon, megkomolyodjon. Ha-ha-ha! És Vera félreléphet, kérdezte az újságíró. nem, válaszolta Endi. A nyitott kapcsolat tök korrekt lenne, de ez hányinger!!!!!!!!!!

Meg azt mta még Vera, hogy ha ő is ott van a koncerten, a csajok nem mennek rá Endire, bár volt, hogy 1-2 lányt megtépett. Na az ilyentől hányok. Ismerem az ilyet, ha a Barátnő mégis lejön, minden csajra úgy néz, mint a véres rongyra.... Feminista vagyok, de mégis azt mondom, hogy függetlenül attól, hogy Endi mekkora egy f-sz amiért kihasználja a nő rabszolgaságba átcsapó szerelmét, Vera magának is okozta ezt az egészet, mert fontosabb neki, hogy zenésszel járjon, mint a saját büszkesége.

2009. nov. 16. 13:03
 23/28 anonim ***** válasza:
72%

Ha akartok egy jót hányni:

[link]

2009. nov. 16. 13:05
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Én mint zenész és zenész körökben mozgó írom, hogy ez nem attól függ, hogy valaki zenész.
2009. nov. 16. 13:08
 25/28 anonim ***** válasza:
81%
Ha normális, nyugodt családi életet akarsz élni, ne kezdj zenésszel, tapasztalat. Egyrészt mert tényleg nem mondanak nemet a sok kip.csának másrészt ezeknek a zene a mindene, nem pedig te.
2009. nov. 16. 13:12
 26/28 anonim ***** válasza:
68%
Utolsóval teljesen egyetértek, nekem nem kéne egy ilyen hosszútávra. És ezen az sem segít, ha néha-néha elmész vele. Mert olyankor úgyis más lesz, másképp viselkedik. Hidd el, tanúja voltam egy ilyennek. A srác nem zenész volt, de éjszakai életet élt. Szinte minden este mással volt, valakivel többször is. Miközben otthon várta az élettárs aki mosott, főzőtt, takarított rá, mára meg már gyerekük is van. És a nő semmit sem sejt a pasi másik életéről. Amikor még nem volt gyerek, és az élettárs néha elkísérte, akkor az a pasi volt a mintapasi. De amúgy.... Nálam jobban senki sem ismerte/ismeri... Tudom mit beszélek.
2009. nov. 16. 15:26
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden zenész szélhámos, és ezt én úgy mondom, hogy én nem 1-1 külsős tapasztalattal rendelkezem, hanem én belülről, zenészként látom a köreinket. Itt sincs több megcsalás és kevesebb hűség, mint más területen dolgozók körében. A zenész is ugyanolyan ember, mint bárki más.
2009. nov. 16. 20:49
 28/28 anonim ***** válasza:
65%
kezeltesd ki magad a féltékenységből! ;)
2009. nov. 17. 15:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!