Zenészek feleségei hogy birják a férjük melett féltékenység nélkül?
Annyira lehet megbízni a zenészekben mint a nem zenészekben :)
Tök mindegy mit mondunk, téged már megcsalt.Sose fogsz tudni megbízni benne!
Elég nehéz ügy, ha már egyszer megcsalt.
Két dolog lehet, miután az elsőt így vészelte át.
Vagy nem csal meg többet, mert rájött mit veszíthet vagy úgy csal meg, hogy ne tudd meg.
Sajnos nem tudsz mit tenni, csak megnyugatani magad és bízni benne, mert az is tönkretehet egy kapcsolatot ha nem csal meg, de te meg vádaskodsz és féltékenykedsz. Attól nem fog kevésbé megcsalni. Sajnos.
Szerintem aki éjszakai életet él előbb-utóbb beleszalad valamibe még akkor is ha tényleg megpróbál ellenállni a kísértésnek. Az egy dolog, hogy szeret téged de nem hiszem, hogy soha többé nem fog előfordulni ilyen amíg koncertezik, szórakozóhelyekre jár. Biztosan isznak is (én is tuti meginnék 1-2 italt már csak idegesség ellen is) ami nem baj csak ennek hatására elengedi magát az ember nem biztos, hogy reálisan átgondolja a tetteit.
Hát...nem mondtam semmi újat de főleg nem biztatót. Ne haragudj! De ez az őszinte véleményem.
Ha féltékeny típus vagy talán jobb lenne továbbállni. Én nem mondom, hogy hagyd el azonnal, meg lehet még próbálni, hátha...
Vagy a másik lehetőség, hogy Te add fel magad (ha tudod) és ne azon agyalj éjszakánként, hogy vajon most kivel van, mit csinál. Gondolj arra, hogy téged szeret Te kellesz neki bármit is csinál éppen. :/
Na az (egyik) utolsó ami lennék, zenészfeleség/zenészbarátnő. Sok csajnak ez iszonyat "megtiszteltetés", aztán szedhetik a belépőt a koncerteken, meg fotózhatnak a koncert alatt, vagy lehetnek épp ruhatárosok a bulin. 12 éve járok koncertekre, klubokba, tudom, miről beszélek, tudom, mit csinálnak, hiába van 128 éve komoly barátnőjük, menyasszonyuk, vagy feleségük, aki otthon mos-főz-takarít-gyereket pelenkáz, míg ők a koncertek után független fiatal nőket hajkurásznak, sokszor sikerrel. Esetleg akkor normális a kapcsolat, ha nincs ez a leosztás, és csaj is jár a koncertekre - csak akkor meg fennáll a veszély, hogy valami fenti dologra befogják :S
Tudom, mit csinál velük a "siker" (ha-ha-ha) adnak 3 garázskoncertet ahol nem kong a terem az ürességtől, felkapja őket 30-50 ember és máris ők az alfahímek, és kevesen állnak ellen a rajtuk lógó, bocsánat, de buta libáknak, akik arra izgulnak hogy ahh zenész és se látnak, se hallanak. Na én meg beszélgettem zenészekkel és ezeket sokszor lenézik, bár szó se róla, kihasználják :S
Jelzem, markáns kivételeket is láttam, akik közül nem egy pedig kifejezetten jól nézett ki, mégis meg nem csalta volna a barátnőjét! De talán azért jegyeztem meg, mert kevés ilyen van... Főleg ha Téged meg is csalt az elején - már az elején?! Hát nagyon kicsi az esély, hogy valóban megváltozott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!