Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Zenészek feleségei hogy...

Zenészek feleségei hogy birják a férjük melett féltékenység nélkül?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon szeret és húséges a párom, de hát az ördög sosem alszik. Hétvégén odavan éjszakákon át, reggel jön haza, ellenőrizhetetlen mikor mit csinál. Kapcsolatunk elején voltak is kalandjai amiket azóta nagyon megbánt. (Ezt onnan tudom, hogy mikor kiderült, szakítottam vele de utánna nagyon sokáig könyörgött, hogy nem tud nélkülem élni és hogy fogadjam vissza) Azóta ujra egy pár vagyunk, minden cselekedetével azt bizonygatja, mennyire szeret. De én nem vagyok nyugodt. Mennyire lehet megbízni a zenészekben?
2009. nov. 16. 10:55
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
90%
Ha nem bizol benne, akkor nem érdemes együtt lennetek.
2009. nov. 16. 11:00
 2/28 anonim ***** válasza:
70%
Hát én már akkor kidobtam volna, amikor először félrelépett, és még volt pofája könyörögni, hogy fogadd vissza :S
2009. nov. 16. 11:03
 3/28 anonim ***** válasza:
88%

Annyira lehet megbízni a zenészekben mint a nem zenészekben :)

Tök mindegy mit mondunk, téged már megcsalt.Sose fogsz tudni megbízni benne!

2009. nov. 16. 11:08
 4/28 anonim ***** válasza:
89%
:) Igaza van, zenész vagy nem zenész egy lére megy. Én azt mondom, hogy mig veled szépen bánik, boldogok vagytok..stb. addig ne idegeskedj ilyen dolgokon, biztos észrevennéd, ha történne valami. A másik dolog pedig, ha történnek félrelépések arról nem tehetsz, mert lehet h soha meg se tudod.De ha mindig visszamegy hozzád akkor azt jelenti h az életét csak veled szeretné, hiába vannak esetleg más utak is közben. Jó na!:D lehet h egy kicsit most ellentmondásosnak tűnt, de én csak nyugtatni akarlak:)
2009. nov. 16. 11:12
 5/28 anonim ***** válasza:
91%

Elég nehéz ügy, ha már egyszer megcsalt.

Két dolog lehet, miután az elsőt így vészelte át.

Vagy nem csal meg többet, mert rájött mit veszíthet vagy úgy csal meg, hogy ne tudd meg.

Sajnos nem tudsz mit tenni, csak megnyugatani magad és bízni benne, mert az is tönkretehet egy kapcsolatot ha nem csal meg, de te meg vádaskodsz és féltékenykedsz. Attól nem fog kevésbé megcsalni. Sajnos.

2009. nov. 16. 11:17
 6/28 anonim ***** válasza:
72%
Egy megcsalás még nem a világ. Kettő viszont már világvége. Egy még lehet "véletlen", kettő viszont azt jelzi, hogy menekülj.
2009. nov. 16. 11:26
 7/28 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem aki éjszakai életet él előbb-utóbb beleszalad valamibe még akkor is ha tényleg megpróbál ellenállni a kísértésnek. Az egy dolog, hogy szeret téged de nem hiszem, hogy soha többé nem fog előfordulni ilyen amíg koncertezik, szórakozóhelyekre jár. Biztosan isznak is (én is tuti meginnék 1-2 italt már csak idegesség ellen is) ami nem baj csak ennek hatására elengedi magát az ember nem biztos, hogy reálisan átgondolja a tetteit.

Hát...nem mondtam semmi újat de főleg nem biztatót. Ne haragudj! De ez az őszinte véleményem.

Ha féltékeny típus vagy talán jobb lenne továbbállni. Én nem mondom, hogy hagyd el azonnal, meg lehet még próbálni, hátha...

Vagy a másik lehetőség, hogy Te add fel magad (ha tudod) és ne azon agyalj éjszakánként, hogy vajon most kivel van, mit csinál. Gondolj arra, hogy téged szeret Te kellesz neki bármit is csinál éppen. :/

2009. nov. 16. 11:29
 8/28 anonim ***** válasza:
90%
Az én párom is zenél és én megbízom benne! Discoba tölti a hétvégék nagyobb részét,de tudom hogy nem csalna meg sose.1-2 alkalommal menny el vele és akkor láthatod ,hogy hogy viselkedik.
2009. nov. 16. 11:33
 9/28 anonim ***** válasza:
84%
Én sajnálom a barátnőket/feleségeket, nem is tudják mit művel a férjük a hátuk mögött, én sajnos azt látom hogy egyetlen egy sem hűséges. Mikor jobbnál jobb csajokkal van körülvéve egy pasi akkor nem tud nemet mondani. Ennyi.
2009. nov. 16. 11:56
 10/28 anonim ***** válasza:
81%

Na az (egyik) utolsó ami lennék, zenészfeleség/zenészbarátnő. Sok csajnak ez iszonyat "megtiszteltetés", aztán szedhetik a belépőt a koncerteken, meg fotózhatnak a koncert alatt, vagy lehetnek épp ruhatárosok a bulin. 12 éve járok koncertekre, klubokba, tudom, miről beszélek, tudom, mit csinálnak, hiába van 128 éve komoly barátnőjük, menyasszonyuk, vagy feleségük, aki otthon mos-főz-takarít-gyereket pelenkáz, míg ők a koncertek után független fiatal nőket hajkurásznak, sokszor sikerrel. Esetleg akkor normális a kapcsolat, ha nincs ez a leosztás, és csaj is jár a koncertekre - csak akkor meg fennáll a veszély, hogy valami fenti dologra befogják :S

Tudom, mit csinál velük a "siker" (ha-ha-ha) adnak 3 garázskoncertet ahol nem kong a terem az ürességtől, felkapja őket 30-50 ember és máris ők az alfahímek, és kevesen állnak ellen a rajtuk lógó, bocsánat, de buta libáknak, akik arra izgulnak hogy ahh zenész és se látnak, se hallanak. Na én meg beszélgettem zenészekkel és ezeket sokszor lenézik, bár szó se róla, kihasználják :S

Jelzem, markáns kivételeket is láttam, akik közül nem egy pedig kifejezetten jól nézett ki, mégis meg nem csalta volna a barátnőjét! De talán azért jegyeztem meg, mert kevés ilyen van... Főleg ha Téged meg is csalt az elején - már az elején?! Hát nagyon kicsi az esély, hogy valóban megváltozott.

2009. nov. 16. 12:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!