Zenészek feleségei hogy birják a férjük melett féltékenység nélkül?
Szia, mindegy, hogy zenesz vagy nem zenesz valaki!
Ha nem huseges tipusu ember, akkor barmikor barmi megtortenhet.
Ha valaki huseges, 100 meztelen no tancikalhat elotte, akkor sem fogja megcsalni, en ebben biztos vagyok.
A te parod nem huseges tipus, hiszen mar megcsalt.
En huseges tipus vagyok (no vagyok amugy), de en ugy gondolom, hogy csak a szex miatt teljesen felesleges egy jo kapcsolatot tonkre tenni. Ha viszont a kapcsolat mar ugysem jo szamomra, akkor szakitani kell. Utana johet a kovetkezo barat, addig nem. Minek?
Ha nem bizol meg a baratodban, akkor felesleges az idodet ra vesztegetned.
Azt jegyezd meg, hogy soha nem az a lenyeg, hogy mint mond, hanem az, hogy mit csinal! A tett a lenyeg, nem a szo! Tudod, a szo elszall!
utolsó... mert akkor a nő kisérgetné őket mindenhova és akkor nem tudnának csajokat összeszedni.
amúgy vagy megszoksz vagy megszöksz.
A multkoriban volt a Filmmúzeumon a Privát rocktörténet c. műsorban egy régebbi riport a Rapülők tagjaival. Nagyon helyesek voltak, mert nevetve mesélték, hogy róluk biztosan mindenki azt gondolja, hogy egyik nő a másik után ugrik rájuk, és a turnék alatt is folyton csajoznak, eközben ők - ketten már házasemberek lévén - éppen arról beszélgettek, hogy hol érdemes járólapot venni, meg bútort csináltatni.... Pont a csajozással nem foglalkoztak egyáltalán :))
Lényeg, hogy ha megbízható ember a férjed, akkor nyugodtan lehet bármilyen foglalkozása, úgysem fog megcsalni. Ha meg link, akkor akár zenész, akár könyvelő, vagy akármi más, úgyis megtalálja az alkalmat a félrelépésre.
Nézd! A Szasza, a szekszaktionos, inkább kimaradt a lemezből, mert nem lehetett eleget a családjával.
Ha szeret téged, zenész, vagy nem zenész, nem fog megcsalni. Amúgy meg egy informatikus is bármikor megcsalhat. Kísérd el néha, egyszer-egyszer meg váratlanul is beeshetsz, nem ellenőrzésképp, hanem tényleg hogy örömet szerezz, meglepit!
A múltat meg zárd le, nem kell semmit abból következtetgetned.
Amíg szeretitek egymást, ne rontsd el ilyen elmélkedéssel. Ha meg valami gond lesz, fogod tudni időben.
Pl. a Ganxta sose csalná meg az asszonyt, (biztos forrásból tudom), csak az image megkívánja azt a féle viselkedést, ez csak látszat.
Nem gondolom, hogy különbség lenne szakmák szerint a hűségben. Ha az illető pasi meg akarja csalni a feleségét, akkor meg fogja csalni, függetlenül attól, hogy zenészként vagy mérnökként dolgozik. Nagyobb a kísértés? A becsületes ember megállja. Onnantól kezdve, hogy valaki becsületes, tökmindegy, mi a szakmája, mivel foglalkozik. A cégvezető is bármikor megcsalhatja a nejét a titkárnővel, pedig lehet, hogy ő az egyetlen nő, akivel találkozik egész nap.
Szerintem ha valaki féltékeny, akkor ott már nem stimmel valami. Itt nagyon jól tudjuk, mi nem stimmel: az, hogy az illető zenész úr korábban melléjárt. "Az ördög nem alszik." No, ezt teszi a megcsalás: a férfi már régen elfelejtette, a nő meg évtizedek múlva is eszi a kefét miatta. Érdemes megbocsátani így?
Ezen nem kell agyalni!
Ha rossz otthon nélküle, beszéld meg vele, hogy enyhíthetnétek ezt az érzést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!