Válás után mi a módja, hogy exem levegye a nevemet, mert a jelenlegi feleségemnek is ugyanaz lett?
Hogyha az új feleségedet zavarná hogy ugyanaz a neve mint az exnek, nem ugyanúgy vette volna fel a neved. Szóval az új feleség a hlye. Most ha meglátom a szomszéd grillsütőjét és veszek egy ugyanolyat, utána kötelezhetem hogy dobja ki mert az enyém is olyan?
Most jöttetek rá hogy mi az ex neve? Komolyan, olyan dolgokból tudtok problémát csinálni...
l20
en uj feleseg az eskuvonk elott megkertem az exet vegye le a leendo ferjem nevet ha a ferjem mar nem kell neki a nevet se viselje.AZt is elmeseltem neki hogy neki lesz ciki mert en mindenkinek elmondom o csak egy ex aki tu csoro hogy sajat nevet viseljen.
Es mivel megkertem ra megtette egy honapon belul.
En nem vettem fel a ferjem nevet de nem az ex miatt hanem azert mert en maradi buta dolognak tartom nevet valtoztatni.
Pedig regimodi vagyok de a ferfjezett nevtol mar kicsi korom ota iszonyodom mintha megszunne az egyenisegem brrr
"AZt is elmeseltem neki hogy neki lesz ciki mert en mindenkinek elmondom o csak egy ex aki tu csoro hogy sajat nevet viseljen."
Hú, de kemény vagy... Én mondjuk azzal vágtam volna vissza, hogy nagyon féltékeny típus lehetsz, ha már a gondolatától is rettegsz, hogy a levetett pasim nem egyedül a tiéd :D
Nem vettem fel a nevet mert az egesz nevdolgot hulyesegnek tartom Van nekem sajat nevem.
Nem vagyok feltekeny tipus de a hajam felall azoktol akik a pasit leveszik de a nevevel elnek dedelgetig a ferjezett nevuket mint egy kincset egesz eletukben.
Kisne akinek Nagy Bela az eletttarsa egyszeruen undorito dolog.
8: És hogy derült ki, hogy érdekházasság?
Mit mondott az Anyakönyvi Hivatal, mit tehetsz?
21, 22:
Volt itt egy topic, hogy aki bármilyen férjezett nevet visel, azokat a felmérések szerint nem veszik annyira komolyan a társadaloban, pl. a munkaerőpiacon, mint a saját nevüket viselő nőket akik sikeresebbek és elismertebbek is az élet minden területén. 2-3 hete volt, keressétek meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!