Mit kérsz/kapsz Karácsonyra? :D
20:37:
Jézusom, dehogynem vagy féltékeny!!! Már miért ne lehetnének barátai? Mert ezzel akarod nyugtatgatni magad, hogy "oké, nekem nincs pénzem, de legalább boldog vagyok és vannak barátaim. Neki van pénze, de nincs senkije" ? Szerintem vannak barátai és közben nem is csóró. Na, ehhez mit szólsz? Lerí rólad az irigység és a rosszindulat.
Ékszert kapok a férjemtől és elmegyünk síelni Svájcba.
ma 20:37
na mibe h vannak barátaim ?:D:P
néha még sokis XD
utolsó.köszönöm a védelmet :)
ma 21:25
Jajj de szívesen az arcodba dörgölném amit az én fogok kapni... Annyira szívesen :))
20:12
már a tiéd vagyok :D:D:P
21:52-es ez aranyoos =)=)
A "vitásoknak" meg semmi szükség a nyugalomra őrizzétek csak meg a pánikot :D:P
20:12-es vagyok
Jaj de jó nekem:D
és kinél töltsük az ünnepeket nálad v. nálam?:'DD
Egy autót.
Mondjuk én is adok bele pénzt, de sajna nincs túl sok saját pénzem, kb. a kocsi 20%a jön ki így. A többi lesz az ajándék.
Nem kell itt BMWre vagy Mercire gondolni, nem vagyunk kőgazdagok, csak egy Suzuki lesz. Hogy tudjak gyakorolni az új jogsimmal.
Én epilátort kérek, de csak a karácsony utáni hónapokban fogom megkapni. Karácsony és ajándék nem megy egyszerre...Egyelőre a fára, a díszekre és a kisfiam ajándékra koncentrálunk. Bőven sok lesz a kiadás, már a kaja is több lesz, mint egy átlag hónapra.
Amint olvasom a kommenteket, döbbenet, mekkora különbségek vannak köztünk, emberek között...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!