Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kérsz/kapsz Karácsonyra? :D

Mit kérsz/kapsz Karácsonyra? :D

Figyelt kérdés
Tudom,hogy már volt ilyen kérdés,de szerintem nem minden kérdést nézik meg ugyan azok az emberek,szóval... :):):P:D
2009. nov. 15. 19:19
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
90%
Én azt kértem,hogy valami hasznos ajándékot vegyenek...tusfürdő,sampon,zokni,tál ilyesmi-nem túl fantáziadús,de legalább ezekre már nem kell majd költenem-mivel nem állok túl jól anyagilag.
2009. nov. 15. 19:59
 12/46 anonim ***** válasza:
68%

Csillagszóró heylett inkább egy politikus villát gyujtanék fel!!

Gyönyörű karácsonyi ajándék lenne nézni hogy ég le porig lehetőleg a lakóival együtt!!!

2009. nov. 15. 20:01
 13/46 anonim ***** válasza:
85%

én megkapom a Twiligtet és a NewMoont könyvbe.....több nem is kell hisz együtt 10 ezer ft

anyumnaak asszem veszek narancsbőr elleni vmit(nem krém)

apumnak meg kitalálunk vmit

2009. nov. 15. 20:01
 14/46 A kérdező kommentje:

Jó látni,hogy a mai világban vannak még akiknek a család és a béke,a nyugalom is fontos :)

Nálunk mindennap együtt van a család,közös programok mert a szomszéd házakban laknak (még az a yoo),de karácsonykor nem programok vannak,hanem meghittség :)

Bár az ajándékoknak szoktam örülni :D:P

2009. nov. 15. 20:05
 15/46 anonim ***** válasza:
94%

Nem kértem semmit, és szerintem nem kapok semmit sem. Ha kérhetnék valamit, akkor azt kérném, hogy legyen tüzelő karácsonykor, és ne kelljen anyuméknak meg a testvéreimnek hidegben vacogni. Magamnak meg azt kérném, hogy végre ne fájjon a hátam, és ne kelljen szteroidot szednem a tüdőmre.

De ilyet nem kérhetek sajnos.

2009. nov. 15. 20:09
 16/46 anonim ***** válasza:
94%
Én csak annyit kérnék, hogy senkiben ne legyen hiányérzet karácsonykor.
2009. nov. 15. 20:09
 17/46 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy anyuval elmegyünk moziba, nekünk időnként fontos ez, nem csak azért, mert jó így együtt anya-lánya programot csinálni, de azért is, mert mindkettőnknek szüksége van ilyesfajta kikapcsolódásra a nehéz hétköznapok között, és se öcsém se apám nem olyan, akik szeretnek beülni moziba-színházba-koncertre, nekik erre nincs szükségük, anyunak meg nekem van. Ma is voltunk, nálunk ez jó feszültséglevezetés, itthon nem ugyanaz, még akkor se, ha olcsóbb.
2009. nov. 15. 20:10
 18/46 anonim ***** válasza:
78%
Én téged kérlek :'DD
2009. nov. 15. 20:12
 19/46 anonim ***** válasza:
78%

Én fényképezőgépet kapok.

Bár azt szülinapomra és karácsonyra kapom egyszerre, mert elég drága gép, és a szülinapom, meg a karácsony elég közel van egyméshoz.

2009. nov. 15. 20:13
 20/46 anonim ***** válasza:
63%
*egymáshoz. előző voltam
2009. nov. 15. 20:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!