Mit kérsz/kapsz Karácsonyra? :D
4 db könyvet *.*
Teljes lesz a boldogságom:)
19:39-hez csatlakozom. Sajnos idén csak egy kis fánk lesz, olyan hagyományos, potyogós és csak a gyereknek lesz ajándéka. Már megírta a levelet a Jézuskának: egy doboz Legot szeretne.
Ennél többre most nemigen fog jutni.
nem ilye izének írom, de nekem az pont elég ha a család végre egyszer leül normálisan, és eggyütt vacsorázunk egyet.. régebben engem is lázba hoztak az ilyen ajándékozások, de tárgyakat meg lehet venni, viszont a családdal most kell sok időt tölteni amíg nem késő
17/f
19:42-es a 17éves fiúnak:
ez nagyon kedves,jó volt ezt olvasni,hogy nem csak én gondolkodok így:)
Mióta mamám meghalt(3.éve) nekem már nem az ajándék a fontos.Örülök,hogy ilyenkor mi,élők összejövünk,beszélgetünk,vacsorázunk és jól érezzük magunkat.
Sajnos elég hamar megtapasztaltam milyen az amikor már nincs egy mamám se,s ezzel sok mindenre rájöttem,hogy mi az igazán fontos.
Egyébként parfümnek,ékszernek mindig örülök.De sose tudok mit mondani,hogy mit kérek.Tesóm(18/L) mindig olyan klassz ajándékot ad nekem:))))
14,5/L
én annak örülnék a legjobban ,ha idén karácsonykor nem lenne veszekedés ,békesség lenne ...
az ajándék az tökmindegy.
17/L
Már 4 éve még karácsonyfára se futja, de nem is hiányzik már!
Amint látom mások is hasonló cipőben utaznak, kérdésem erre csinálják a nagy felhajtásta multikba? meg a hülye karácsonyi bazinagy amerikai trendet?
Kirakatvilág!!!!!!!!! Műség!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!