Mit kérsz/kapsz Karácsonyra? :D
Figyelt kérdés
Tudom,hogy már volt ilyen kérdés,de szerintem nem minden kérdést nézik meg ugyan azok az emberek,szóval... :):):P:D2009. nov. 15. 19:19
21/46 anonim válasza:
Egy kisbabara vagyom es a csaladomra.
22/46 anonim válasza:
Nyugalmat!Csendet!És egy kis boldogságot:)
23/46 anonim válasza:
Előző voltam és hát a hátfájás emúlását én is szeretném:)
16/l
24/46 anonim válasza:
Telót kapok (SE w595) Mp4-et meg pénzt
13/l
25/46 anonim válasza:
@20:31
Én nem vagyok féltékeny az "ajándékaidra", de mibe tegyem, hogy nincsenek barátaid?? :D
Én egy két haveri élményt kérnék neked Jézuskától!
26/46 anonim válasza:
azt , hogy ez mas legyen , mnint a tobbi karacsony. veszekedes nelkuli. csendben bekessegben megvacsorazzunk es szeressuk egymast.
sajnos ezt minden evben kerem de meg nem jott ossze :(
27/46 anonim válasza:
Én semmit nem szoktam kérni, csak azt, hogy kacsa legyen vacsorára.
17/l.
28/46 anonim válasza:
én rábízom a szülőkre,nincsenek nagy igényeim,de teljesen mind1 mivel lepnek meg,mindig sikerül nekik 17f
29/46 anonim válasza:
Egészségügyi dolgozó leszek és fehér holmikat KELL kérnem ..hát ez van :S
30/46 anonim válasza:
Szüleimtől iphone-t és új laptopot kapok, a barátommal elmegyünk nyaralni a többiektől pedig nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!