A párom exének joga van megszabni, hogy a láthatások ideje alatt mit egyenek, mivel foglalkozzanak, milyen szabadidős tevékenységet csináljanak a gyermekeik?
Elég friss a kapcsolatunk, de már összeköltöztünk. Én nagyon csodálkoztam, hogy a párom nem jön ki a fizetéséből, de az összeköltözés óta világossá vált, hogy a gyermekein keresztül a volt neje húzza le ennyire anyagilag. A gyerekek (12 és 15 éves lányok) folyamatosan követelőznek, a volt felesége pedig elvárja, hogy minden a lányok igénye szerint legyen. Például a lányok otthon csak az anyjuk főztjét ehetik, ha az apjuknál vannak, akkor csak éttermi, rendelt és gyorséttermi kaja jöhet szóba, a telefon feltöltése is az apjuk feladata és az ex azt is kikötötte, hogy minden nap KELL valami szabadidős tevékenység is (mozi, tropicarium, kirándulás stb.). Természetesen, ha a lányok szeretnének valamit amíg nálunk vannak, azt meg kell kapniuk.
Szerintem ezt így nem kötheti ki az exe és a lányoknak sem azt kellene megtanulni, hogy mindent megkapnak amit kiejtenek a szájukon.
A párodnak ahhoz van joga, amit a bíróság megállapított. Ilyen nevetséges dolgokat egyetlen bíróság sem állapít meg!
Közöljétek az anyukával, hogy mi a pálya, a gyereket meg rakja helyre a párod. Ne engedjétek, hogy követelőzzenek, válogassanak, stb!
Na, hát ilyen exférj kéne nekem is! Ilyen balek:)))
Komolyra fordítva,nem, nem kérhet ilyet, de nem a feleség a hibás, hanem az, akivel ezt meglehet tenni!
"Én nagyon csodálkoztam, hogy a párom nem jön ki a fizetéséből, de az összeköltözés óta világossá vált, hogy a gyermekein keresztül a volt neje húzza le ennyire anyagilag."
Nemhogy rád költené azt a pénzt, igaz cicabogár? Hát nyeld le ezt a békát, mert bizony hiába nem jogos a feleség követelőzése, a tiéd még annyit sem nyom a latban. Így jártál.
Nem normális , ilyen alapon akkor az apa is kiköthetné, hogy csak autóval viheti iskolába meg csak ez az.
A gyerekeknek sem a legjobb nevelési elv, főleg hogy ki is használják,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!