Félek nagyon. Mit csináljak?
Sziasztok.
Az én anyukám tanárnő,apukám pedig most Franciaországban bronzöntő.
A szüleim nagyon szigorúak velem.
Ha pl.: matekból kapok egy 3-ast,akkor nagyon rosszul esik ahogy anyukám viselkedik,és mikor hazajön apukám egyből azzal kezdi,hogy a kislányod 3-ast kapott,apukámmal félre kell vonuljak egy szobába és ott pedig megver vesszővel :(
Így is csak hétvégén számítógépezhetek,és tv-zhetek 1 órát.
Egész héten kell,hogy segítsek édesanyának.
És nagyon megszidnak,ha 3 -ast kapok,és kikapok tőlük.
Ezért már kezdem édesanyát és édesapát nem szeretni.
Mit csináljak,hogy megértsék hogy eez nekem rosszul esik ?:S:(:(:(:(:'(
Vagy csak én fogom fel olyan komolyan ?
Kösz,előre is a válaszokaat
Köszönöm a Válaszokat.
De anyukám úgy benyalizta magát a tanári körbe...
édesanya nekem Történelmet és Németet tanít.
Édesapa pedig havonta 2-szer jön haza.
Nagyobbik testvérem azért ment kollégiumba,hogy ne bántsák,már.
Nekem is szándékomban áll odamenni,mert ott legalább nem ütnek,és kapok ott is annyi törődést mint itthon.
Igen van,ő 17 éves.
Háát,igen.
8.-os és 120 %,hogy kollégiumos leszek,de kiskoromban sokkal szigorúbbak voltak velem,mint most.
Akkor kezdték ezt a "módszert" mikor elkezdetem az iskolát
szegény...:( tudom milyen ha vernek... én apám alkoholista volt,és ha bekattant mindenért vert.most elváltak,eljöttünk anyámmal az ország másik végére.aztán anyám is megkattant,gépfüggő lett,és leszarta a fejemet. elköltöztem a páromhoz,akivel boldog vagyok.
ne szólj az iskolában. ha valamikor elmész otthonról,menj el a gyermekjóléti szolgálathoz. ott beszéld meg velük.mondd meg,hogy azonnal el akarsz menni otthonról. intézkedni fognak. de nagyon óvatosan kell.hogy otthon ne legyen semmi gyanú,mintha a védelmiek csak"véletlenül" jönnének csekkolni.
merrefelé laksz? talán segíthetek. írhatsz privátot ha gondolod.
kitartás!
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!