Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek nagyon. Mit csináljak?

Félek nagyon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az én anyukám tanárnő,apukám pedig most Franciaországban bronzöntő.

A szüleim nagyon szigorúak velem.

Ha pl.: matekból kapok egy 3-ast,akkor nagyon rosszul esik ahogy anyukám viselkedik,és mikor hazajön apukám egyből azzal kezdi,hogy a kislányod 3-ast kapott,apukámmal félre kell vonuljak egy szobába és ott pedig megver vesszővel :(

Így is csak hétvégén számítógépezhetek,és tv-zhetek 1 órát.

Egész héten kell,hogy segítsek édesanyának.

És nagyon megszidnak,ha 3 -ast kapok,és kikapok tőlük.

Ezért már kezdem édesanyát és édesapát nem szeretni.

Mit csináljak,hogy megértsék hogy eez nekem rosszul esik ?:S:(:(:(:(:'(

Vagy csak én fogom fel olyan komolyan ?

Kösz,előre is a válaszokaat

2009. nov. 15. 17:02
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
88%
Hány éves vagy?
2009. nov. 15. 17:04
 2/28 A kérdező kommentje:
14 éves vagyok.
2009. nov. 15. 17:05
 3/28 anonim ***** válasza:
16%

egy szobába és ott pedig megver vesszővel :(

:D:ASD:ASD:SAD jajj hagyjad már magad ez akkora kamu :D

Ha meg nem az akkor fordulj rendörséghez...:D

2009. nov. 15. 17:07
 4/28 A kérdező kommentje:

Jó ha nem hiszed el attól nekem még nem lesz jobb.Én segítséget kérek mert nagyon rosszul érzem magam,és ezért kollégiumba szeretnék menni,amit édesanyáék nem értenek. :(

És én ezt komolyan gondolom

2009. nov. 15. 17:09
 5/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha jól értem édesapád külföldön van.És ha végre hazaér, azzal kezd, hogy vesszővel ver? Egy 14 éves lányt? A helyedben szólnék a gyermek védelmiseknek, vagy az osztályfőnöknek, vagy akárkinek, de ez tűrhetetlen!
2009. nov. 15. 17:09
 6/28 Teszto válasza:
100%

a verés semmire nem megoldás

PRobáld meg megbeszélni ezt velük, értesd meg h nem azért kapsz hármast mert nem tanulsz hanem mert ilyen képességekkel rendelkezel. És ha azután is folytatodik akkor lepj kapcsolatba mas rokonokkal vagy a gyermekjoléti szolgálattal.

2009. nov. 15. 17:10
 7/28 A kérdező kommentje:

Igen,ott dolgozik,és édesanya is azzal kezdni,hogy elmondja neki :(

Utána pedig kikapok :(

De anyukám az iskolában dolgozik,és a tanárnők körében pedig olyan normálisan viselkedik. :(

2009. nov. 15. 17:11
 8/28 A kérdező kommentje:
Egyébként köszönöm a válaszokat.
2009. nov. 15. 17:13
 9/28 anonim ***** válasza:
100%

Jogosan kezded őket nem szeretni!

Az ilyen embereknek nem való gyerek! Én akkor sem fogom elvesszőzni a gyerekemet, ha megbukik! Ilyen viselkedéssel csak azt érik el, hogy mire felnősz, alig várod majd, hogy eltűnhess otthonról és jó, ha évente egyszer-kétszer összefuttok kényszerből...

Az a baj, hogy szerintem nem nagyon tudnál velük erről beszélni, mivel a beszűkült agyukig nem jut el, hogy mit művelnek... Sajnálom!

2009. nov. 15. 17:13
 10/28 anonim ***** válasza:
100%
Én bejelenteném a gyermekvédőknél.Nem lehet csak úgy ütni-verni.Sajnálom,de muszáj lépned,mert lelkileg nagyon bele fogsz rokkanni.
2009. nov. 15. 17:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!