Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Félek nagyon. Mit csináljak?

Félek nagyon. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Az én anyukám tanárnő,apukám pedig most Franciaországban bronzöntő.

A szüleim nagyon szigorúak velem.

Ha pl.: matekból kapok egy 3-ast,akkor nagyon rosszul esik ahogy anyukám viselkedik,és mikor hazajön apukám egyből azzal kezdi,hogy a kislányod 3-ast kapott,apukámmal félre kell vonuljak egy szobába és ott pedig megver vesszővel :(

Így is csak hétvégén számítógépezhetek,és tv-zhetek 1 órát.

Egész héten kell,hogy segítsek édesanyának.

És nagyon megszidnak,ha 3 -ast kapok,és kikapok tőlük.

Ezért már kezdem édesanyát és édesapát nem szeretni.

Mit csináljak,hogy megértsék hogy eez nekem rosszul esik ?:S:(:(:(:(:'(

Vagy csak én fogom fel olyan komolyan ?

Kösz,előre is a válaszokaat

2009. nov. 15. 17:02
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:

Próbáltam velük már megbeszélni,de azt mondták,hogy nem én dirigálok nekik,és hogy azt kell csináljam amit ők mondanak :(

Köszönöm

2009. nov. 15. 17:15
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
akkor áruld be a suliba hogy "édesanyukád" és "édesapukád" milyen perverz állat.
2009. nov. 15. 17:15
 13/28 anonim ***** válasza:
100%
Most attól hogy telefonálsz egyet a rendörségre, akik aztán sszólnak a gyermekvédöknek arról nekik nem kell tudni.
2009. nov. 15. 17:16
 14/28 anonim ***** válasza:
100%
ha ez nem kamukérdés, belőled egy lelki nyomorék lesz. a szüleid meg perverz szadista, gyerekkínzó disznók. Én a te helyedben kiszellőztetném a dolgot.
2009. nov. 15. 17:18
 15/28 anonim ***** válasza:
100%
Én szólnék a helyedben az osztályfőnöknek,vagy olyan tanárnak akiben megbízok.Elmesélném neki a dolgokat és megkérném,hogy segítsen,de a tanárok körébe ne mondja el senkinek.
2009. nov. 15. 17:19
 16/28 anonim ***** válasza:
100%
anyukád biztosan "nagyon jó tanárnő" . szólj az osztályfőnöködnek, hátha ő tud valamit tenni, vagy tanácsolni.
2009. nov. 15. 17:19
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Van nyoma a vesszőnek? Mert így biztosan hinnének neked
2009. nov. 15. 17:21
 18/28 anonim ***** válasza:
2009. nov. 15. 17:23
 19/28 anonim ***** válasza:
100%
És elvárják,hogy szívesen tanulj,szeresd őket,légy jópofi:(Mint a középkorban.Gyermekvédőket kellene,csak lehet,akkor meg végképp elborul az agyuk,hiszen kifelé jófejet játszanak.
2009. nov. 15. 17:24
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
Ha a suliban nem akarsz szólni, mert félsz, hogy nem hisznek neked akkor valami rokonnak, nagymamának. Vagy orvosnak, őt köti a titoktartás, de tud intézkedni. Tudom,hogy kinőttél már abból a korból, de megkeresheted a védőnőt,ő is segíthet. De ezt ne tűrd tovább, mert tönremész benne.
2009. nov. 15. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!