Sógornőmékhez délután megyünk látogatóba, egy hetes a kislányuk. Nem tudom mit mondjak a babának, nem nézhetem úgy mint egy kuka. Van ötletetek mit mondjak neki?
a szokásosat,jaj de cuki,szép,stb
ezen kívűl nem hiszem hogy nagyon beszélgetned kéne neki. ráadásul ebben a korban még főleg alszanak.
semmit
úgysem érti amit mondasz és valszeg aludni fog :-)
szal nyugodtam állhatsz süt kukán :-)
dicsérd meg h milyen aranyos baba és ennyi
ha lehet egy jó tanácsom akkor az anyukával foglalkozz
kérdezd meg hogy van
tudsz e esetleg segíteni valamiben
szüksége van e valamire
vihetsz neki komatálat :-)
(süti üdcsi virág valami apró ajándék az anyukának/apának/babának)
Igaza van az egyik válaszolónak, iyen pici babát nem szoktak látogatni, függetlenül attól, hogy leendő keresztgyerek vagy sem. A szülőknek is meg kell szokni az új helyzetet, ráadásul könnyen elkaphat a baba bármilyen betegséget, amit te esetleg észre sem veszel.
Persze ha hívtak, az más.
A kérdésedre válaszolva, az anyukával foglalkozz, nem kell beszélned a babához.
de ha még nem mondták,hogy mehettek akkor azért mégsem..!
most még senki nem várja el hogy beszélgess vele.
később majd belejössz,mert ha a párod keresztlánya akkor úgyis többszőr találkozol vele.
egy 6 hónapossal sem feltétlenül "beszélgetned" kell.hanem játszani.ölbe kapni,megcsikizni,kézbe hintáztatni. 1,5-2 éves kortól már könnyebb,mert már ők is elkezdenek kommunikálni-és nagyon cuki dolgokat tudnak mondani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!