Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagyon fáj, amit a szüleim...

Nagyon fáj, amit a szüleim csinálnak. Ez minden családban így van, vagy csak nálunk?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy együtt élek a szüleimmel,nincs testvérem.Eddig anyukámmal nagyon szoros volt a viszonyom.De az utóbbi időben egyszerűen hátat fordított nekem.Apámmal nem vagyunk túl jóban,iszik,most is részeg.És megmondom őszintén,gyűlölöm,tönkretette a gyerekkoromat,ott tesz alá,ahol tud,folyamatosan zsarol lelkileg,legszívesebben bedugnám egy kényszerelvonóra,ha lenne olyan.De anyám kiáll mellette,sőt,még azt is mondhatnám,hogy teljesen ellenem fordult,pedig régen fontos voltam neki.Nem véd meg,nem áll mellém,nem beszél velem,kerül és azt mondja,hogy fáradt.Persze apámmal órákig képes beszélni.Nincs minden nap verekedés,nem esnek nekem,ezeknek az időknek már vége,de a szorongás bennem maradt és nem tudom leküzdeni.Szorongok?Dehogy.Félek.Még mindig.Folyton ki kell állnom magamért ebben az undorító családban és erre megy el az összes energiám.Remélem,minél hamarabb összejön ez az elköltözés,már nagyon szeretném.Nem vagyok kiskorú,18-25 közötti vagyok.

Jó zavaros lett,de legalább kiadtam magamból,per pillanat nem volt kivel megosztanom és nagyon fáj,már sírni sem tudok.Legszívesebben most elmennék itthonról,mert most vesztem össze mindenkivel.De holnap melózni megyek és nem léphetek le egész éjszakára:(

Szóval kérdés:normális az egy családban,hogy az anyuka elfordul a gyerekétől,ha az erősebb,gusztustalan,erőszakos férfi(fater) és a gyenge,kiszolgáltatott lánya között ellentét van?:O

Nem sértődök meg a válaszokon,legalábbis igyekszem.

2012. ápr. 5. 23:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális.Amint teheted,lépj le onnan,és vissza se nézz!

Ezt azért mondom,mert amint függetleníted magad tőlük,kéretlenül is a nyakadba fogják varrni magukat.

2012. ápr. 5. 23:15
 2/20 A kérdező kommentje:
Ezt tervezem:)Sajnos igazad van,már most ezt teszik lélekben.
2012. ápr. 5. 23:16
 3/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem normális szerintem sem! Nagyon elkeserítő olyat hallani, hogy egy anya nem áll ki a lányáért.

Költözz amint tudsz, bár gondolom eléggé igyekszel.. Itt már csak a menekülés segít.

2012. ápr. 5. 23:18
 4/20 anonim ***** válasza:
4%

"18-25 közötti vagyok."

Kedves kérdező!

Hogy lehetsz 18-25 közötti? De azért ugye csak tudod, hogy mennyi lehetsz, és hogy fiú vagy, vagy leány?

2012. ápr. 5. 23:19
 5/20 anonim válasza:
50%

Ez egy előrehaladott állapot, ami a házastársak között alakul ki, valamelyik fél alkoholizmusa, a probléma meg nem oldása idézheti elő.(társasfüggőség)

Szembesíteni kellene a beteget, hogy ez a helyzet.(édesanyádat)

Nem te!Fordulj szakemberhez, pszichológushoz!Talán még megmenthető, megszabadulhat a függőségétől.

2012. ápr. 5. 23:23
 6/20 anonim ***** válasza:
86%
Veled érzek.Próbálj meg lélekben egy falat felhúzni velük szemben,amin keresztül nem érhet el a bántásuk.Rázd le magadról a bántásaikat.Hallgasd meg őket,de ne szegülj ellen.Ezt passzív ellenállásnak hívják,és az osztrákokkal szemben is bevált:)
2012. ápr. 5. 23:23
 7/20 anonim ***** válasza:
17%

Ez már csak a hab a tortán:

"18-25 közötti gyenge,kiszolgáltatott lánya között ellentét van"

Önálló kereső vagy! Mikor nősz már fel végre?

2012. ápr. 5. 23:25
 8/20 anonim válasza:

Egyébként nagyon sokan szenvednek miatta.

társfüggőség, nem társas

2012. ápr. 5. 23:26
 9/20 anonim válasza:
2012. ápr. 5. 23:29
 10/20 anonim válasza:
Belinkeltem neked, amit érdemes elolvasni.(ne haragudj rá, mert nem tehet róla.)
2012. ápr. 5. 23:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!