Hogy bírjam ki ezt a három évet?
Figyelt kérdés
Annyira boldogtalan vagyok. Jelenleg 16 éves vagyok. A szüleim nem engednek sehova sem. Mindig csak itt vagyok bent. Csak netes barátaim vannak. A sulit is utálom. Nem lehet önmagam. Legszívesebben üvöltennék ,hogy legyen már vége. Folyton csak sírhatnékom van. Nem tudom mihez kezdennék elszeretnék menni. Nincs semmi társasági életem ,ahogy magán életem sincs. De ahhoz ,hogy elmehessek még három évet ki kell bírnom. Mit tegyek?
L/16
2013. nov. 2. 21:09
11/13 anonim válasza:
A kérdésedről eszembe jutott egy másik kérdés, el lehetne olvastatni az ilyen szülőkkel, ha a többit nem, legalább a #6-os választ:
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..
12/13 anonim válasza:
Azért vagy ennyire letörve, mert belebetegszel az ingerszegény környezetbe. Próbálj meg addig is olyan elfoglaltságokat találni, amik változatosságot hoznak az életedbe (pl főzés).
13/13 anonim válasza:
szerintem kerj segitseget csaladvedelemtol, 16 even felul elvileg jogilag sem korlatozhatnak ilyesmiben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!