A család 3 alappillére. Számodra melyik három dolog jelenti/jelképezi ezt?
Figyelt kérdés
Melyik/melyek ezek közül azok, amely nélkül nem működhet tovább egy család? /Apa, anya, gyerek felállásra gondoltam, nem a tágabb értelemben vett családra/. Köszönöm2013. szept. 4. 11:40
1/26 anonim válasza:
- Szeretet
- Őszinteség
- Megértés
A család tagjai közt ha ez működik akkor szerintem rendben vannak a dolgok.
2/26 anonim válasza:
szeretet, összetartás, tisztelet
3/26 anonim válasza:
Lehet hülye vagyok, de én ezt a kérdést most nem értem! Inkább lelki dolgokra gondolsz, vagy mire? Vagy épp ez a lényeg, hogy kinek mi jut eszébe először?
6/26 anonim válasza:
Szeretet, tisztelet, türelem
Ha az egyik hiányzik, már megy a veszekedés, a kiabálás, ne adja Isten verekedés, vagy egymás okolása. Az meg már nem család, csak lakóközösség.
8/26 anonim válasza:
Szeretet
Tisztelet
Tolerancia/Megértés
9/26 zabmester válasza:
Szeretet, elfogadás, felelősség. De ez így kevés, még tudnék tenni hozzá párat.
10/26 anonim válasza:
Egy ideig teljes mértékben egyetértettem volna azokkal, akik előttem válaszoltak. Mára viszont már rájöttem, mi a 3 legfontosabb:
1. kommunikáció
2. kommunikáció
3. kommunikáció
És azért teszem mind3 helyre, mert ha ez nincs, a többinek sincs létjogosultsága. Nálunk legalábbis enélkül a többi képtelen normálisan működni, és sajnos tapasztalom, nem csak elképzelésből írom ide.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!