El tudod dönteni, hogy kit szeretsz jobban: a gyerek (ek) et, vagy a férjedet? Miért?
MINDENKINEK, FÉRFINAK ÉS NŐNEK - A helyes sorrend - "Gyerek, társ, szülő, testvér".
Lehet elmélkedni, miért mondom ezt.
Én már elgondolkodtam ezen egyszer, és a gyerekeimet. Én elvesztettem a fiamat, azt hittem megőrülök. Depressziós lettem tőle, öngyilkos akartam lenni. Még most se tudom elengedni őt, és én ha kapnák egy lehetőséget, hogy visszakapjam, megtenném. 13 éves volt amikor elvesztettem pulzus problémái voltak, és megtörtént a baj. Én ölnék azért, hogy visszakaphassam.
Nem tudom, hogy vannak vele más emberek, de csak szülő tud válaszolni erre a kérdésre. Mindenki okos azelőtt, mielőtt nem lett egy gyereke, akiért aggódik, akinek a törékeny kicsi testét próbáltad oltalmazni mikor megszületett. A férjem is ezen a véleményen van, mint én, és tudtában vagyok is vele. És kimondom: ÖRÜLÖK, hogy jobban szereti/szerette a fiamat, mint engem. Ez számomra természetes.
Nem írom azt, hogy csak azt tudhatja ezt, aki elvesztette már a gyermekét, mivel soha senkinek nem kívánom ezt a fájdalmat! Azóta a lányomra összpontosul minden figyelmem. Nem akarom még egyszer átélni ezt az érzést.
Egy 43 éves anyuka.
1-es vagyok.
Nagyon sajnálom kedves utolsó. :( Ez borzasztó...
Én úgy gondolom, hogy másképp szeretjük a férjünket és másképp a gyerekünket. Én nem akarok ebben dönteni, hogy kit szeretek jobban, mert értelmetlen. Nagymamám szokott hasonlókat kérdezni, gyerekként mindig azt kérdezgette tőlünk, hogy melyik nagymamánkat szeretjük jobban. Sosem mondtuk neki, hogy a másikat, aki nem kérdez ilyen hülyeségeket, nem kell masszírozni a lábát, nem kell delelni ebéd után, és ad pénzt fagyira. Pár hete azt kérdezte, hogy az esküvőm napján voltam boldogabb, vagy amikor megszületett a gyerekem... Hát ez is hülye kérdés, de egyértelmű, hogy amikor a kisfiam megszületett. Sokat vártunk rá, és előtte elvesztettem egy babát. Bele sem merek gondolni, hogy milyen egy élő gyereket... ez annyira szörnyű...
Értelmetlen kérdések.
Ennyi erővel: melyiket szereted jobban, a jobb vagy a bal kezedet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!