Én visszafogadtam,de a miénk más eset volt. A te helyzetedben nem fogadnám vissza!
2013. nov. 2. 13:05
32/39 anonim válasza:
Még ha vissza is fogadnám, meg szeretném, bízni nem tudnék benne. Meg valószínűleg rettegnék is, hogy minden rendben, és egyik napról a másikra összeszólalkozunk azon, ki mosogasson, és ő fogja a holmiját, és elmegy - mert megteheti, mert egyszer már megtette! Magyarán ha vissza is fogadnám, gyakorlatilag úgy élnék, mintha az alárendeltje lennék... Szóval, nem.
2013. nov. 2. 13:27
33/39 anonim válasza:
Semmiképpen sem,soha!Menjen vissza szépen oda,ahol eddig volt,én eddig is elboldogultam nélküle,ezután is el fogok.
2013. nov. 2. 13:42
34/39 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszaitokat.
2013. nov. 2. 15:15
35/39 anonim válasza:
Hát félinfókkal innen tanácsot kérni értelmetlen, nem tudhatjuk mi volt a pontos oka a "vitának" sok minden lehetett benne. Több dolog is megfordult a fejemben.
1. Az úriember fél az apaságtól, vagy csak simán lesz*rja a gyerekét.
2. Lehet nem voltál hűséges és ő arra gyanakszik hogy nem az övé.
3. Ok nélkül féltékeny és a fejébe vette hogy mástól is lehet.
4. Te viselkedtél vele a gyerek születése után visszautasítóan.
Te ismered a körülményeket pontosan, na meg ő, ezt nektek kell megbeszélni. Az a baj ha itt kérdezel ilyet akkor egy nő azt fogja válaszolni ennyi infóval hogy "felelőtlen szemét strici". Ha férfi válaszol akkor meg "hülye p*csa vagy" lesz a válasz. Sőt ahogy visszaolvastam már ezek jöttek.
2013. nov. 2. 15:33
36/39 anonim válasza:
Nem, nem fogadnám vissza. Mindig az járna az agyamban, hogy vajon mikor gondolja meg magát újra?
Ha valaki szakít velem, akkor nem adok neki új esélyt.
2013. nov. 2. 18:12
37/39 anonim válasza:
A 11:13-as nagyon beletrafált...Persze, a nő bocsásson meg minden szemétséget, és még örüljön is, ha újra ráfanyalodna a párja???!! Mit is kapott a kérdező a pasitól akkor, amikor életük legfontosabb és egyben legnagyobb kihívása előtt álltak? Lelépett, mert megsértődött...Ki tudja, most is mi a fene hajtotta vissza, mert hogy nem az apai érzések, az fix...Aki 7 hónapig rá se bagózik a kicsinyére,akit elvileg terveztek, csak mert összezördült az anyjával (komolyan kíváncsi vagyok, min lehet annyira összeveszni, hogy otthagyja valaki a tervezetten várandós párját), azon nem éri meg gondolkozni...
2013. nov. 3. 07:47
38/39 anonim válasza:
19: Bizony, ez nagyon gyakori dolog, egy kis kellemetlenség, és elmegy gyufáért!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!