Visszafogadnátok a helyembe?
13éve vagyunk együtt és 4 közös gyerekünk van.Sajnos pénzügyi gondjaink vannak amit férjem már nehezen kezelt az utobbi honapokban.Tegnap reggel elvitte oviba a két lányunkat és azt mondta utána jön haza.Azóta nem jött haza,nem hivott.Csinált már ilyet tavaly akkor 5nap után hazajött.
Mit tegyek?Elvagyok keseredve,nem tudom mit mondjak a gyerekeknek ha megkérdezik hol van apa?
Köszi annak aki ir
Miért feltételezzük rögtön, hogy megcsalja, megalázza. A Kérdező erről nem írt. Lehet egyedüllétre van szüksége, hogy átgondolja hogyan tovább. Le kell neki vezetni valahogy a feszültséget. Ha hazamegy és veszekszik a feleségével az jobb, mintha csendben eltűnik valaki egy kis időre?
nyilván egy házasságban gyerekekkel ezt már nehezen megérthető dolog, de akkor se kellene rögtön megcsalást feltételezni.
Kedves Kérdező!
Te ismered a párod. Te tudod, hogy szereted-e. Te tudod, hogy az anyagi problémákon kívül (illetve gondolom ez azért másra is kihat) vannak-e más problémáitok. Ha nincsenek és bízol benne, akkor nem hiszem, hogy ezért ne kellene visszafogadnod.
Ja, csak nem tehetné meg hogy a feleségét a 4 gyerekével együtt otthagyja, lesz@rja és önző módon magára gondol. Miért azt hiszi a feleségnek sokkal könnyebb vagy mi?
Együtt kéne megoldani, nem struccpolitikát folytatni, hogy elmegy szó nélkül!!!! valahova, és addig se gondol az otthoni dolgokra de ez csak pár napig tart, nem ez a megoldás.
Nekem ilyen férj nem kéne, hálisten az enyém nem ilyen, Ő mindíg megoldani akarja, nem letojni a dolgokat.
A gyerekeidnek meg mond meg, hogy amikor hazajön az apjuk kérdezzék meg az apjukat hol volt, nehogy már falazzál még neki. "Mikor jön haza?"-nemsokára megtudjátok.
Az ilyen ember megbízhatattlan, majd nyúl a piához, alkesz lesz, elkezd verekedni stb.
Ha szereted, hogy megaláznak és semmibe vesznek, még főzd meg neki vacsira a kedvencét is.
Ha nem, akkor pakold össze a dolgait, és rakd ki!
én először is a renőrségnek szólnék, ha nem érem el, lehet, hogy valami baja törtét. mivel felnőtt emer, ha meg is találják, csak meggyőződnek róla, hogy él és önszántából ment el, ennyi.
egyébként néha nekem is van kedvem "eltűnni", de azért én előtte szólok a férjemnek, hogy elmentem pihenni, ide és ide, ekkor jövök. ő viszont. ez alap, hogy nem hagyom, hogy a másik idegeskedjen miattam. azért én visszafogadnám, ha egyébként nincs vele baj. jobb, mintha otthon vezetné le a feszültséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!