Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszafogadnátok a helyembe?

Visszafogadnátok a helyembe?

Figyelt kérdés

13éve vagyunk együtt és 4 közös gyerekünk van.Sajnos pénzügyi gondjaink vannak amit férjem már nehezen kezelt az utobbi honapokban.Tegnap reggel elvitte oviba a két lányunkat és azt mondta utána jön haza.Azóta nem jött haza,nem hivott.Csinált már ilyet tavaly akkor 5nap után hazajött.

Mit tegyek?Elvagyok keseredve,nem tudom mit mondjak a gyerekeknek ha megkérdezik hol van apa?

Köszi annak aki ir

2011. máj. 10. 10:30
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
Persze. Sőt, megpróbálnék segíteni is neki. Ennek pedig feltétele, hogy együtt legyünk. Cserébe csak azt kérném, legyen velem őszinte, mondja el, mi a baj? Ez egyébként is szükséges ahhoz, hogy segíthessek neki. Az, hogy mi egy család vagyunk, ezt is jelenti nekem. Nem csak azt, hogy együtt megyünk nyaralni, együtt költjük el a sok lóvét, amikor van. Hanem segítjük egymást a bajban is. Egyetlen kivétel ez alól az, ha a másik fél nem hagyja, hogy segítsünk neki. Sajnos ez is előfordulhat. Ám ez eddig még nem derült ki.
2011. máj. 10. 11:52
 22/30 anonim ***** válasza:
89%

Kedves 2 . válaszoló! Szerintem add fel a dolgot. Vannak nők akik már egy csúnya nézésért is szaladnak a bíróságra válni. Aztán sírnak mindenfele, hogy milyenek a férfiak. Jajj meg se tudnám számolni hányszor válhattunk volna, ha az összezördüléseinkkel kapcsolatban itt kérek tanácsot. El kell fogadni, hogy nekem is vannak hibáim a páromnak is. Vannak dolgok amik nekem nem tetszenek vannak amik neki nem. Vannak amiket meg tudunk beszélni és van amit nem. Ha nem megy a megbeszélés, akkor egyikünk szemet huny a dolog felett.

Persze az én értékrendjeim szerint is vannak megbocsáthatatlan dolgok (megcsalás, bántalmazás stb).

2011. máj. 10. 11:58
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Köszi 82%, igen iagazd van. Persze, vannak megbocsáthatatlan dolgok, ezért írtam, hogy ha nem csalja meg a kérdezőt, vagy nincsenek sötét ügyei, akkor inkább a megoldáson kéne igyekezni, nem a kiiktatáson... Erről szól a házasság, mindkét fél kerülhet egyéni válságba. remélem, a kérdező is belátja ezt :)

Második.

2011. máj. 10. 12:02
 24/30 anonim ***** válasza:

Szerintem teljesen mindegy, miért van távol, a lényeg, hogy téged elfelejtett tájékoztatni róla. A család nem munkahely, hogy az ember szabadságot vegyen ki, illetve még abban az esetben is előre jelezni kell, hogy ne számítsanak rá..

Nyilván azért vonult el, hogy levezesse a stresszt. Hogy ez nála miben nyilvánul meg (olvasgatás, pecázás, nőzés, kaszinó, alkohol), csak ő és esetleg te tudhatod. De mégis mire gondol az a férfi, aki lelép szó nélkül, és otthagy 4 gyereket hirtelen felindulásból? Nincs telefon, hogy legalább annyit közöljön, jól van és majd hazamegy egyszer? Legutóbb 5 napig volt távol, mindenféle következmények nélkül. (Hiszen még együtt vagytok). Most könnyen lehet, hogy ez tovább nyúlik, és talán egyszer majd úgy gondolja, haza sem akar menni.. Hiszen sokkal kényelmesebb az élet család nélkül.

Nem arról van szó, hogy valaki ne vágyhatna magányra és kikapcsolódásra, de hogy tudja úgy jól érezni magát, hogy te stresszben élsz miatta, és egyedül látsz el négy gyereket?

Én az első ilyen tette után erősen megkérdőjeleztem volna a megbízhatóságát és felelősségtudatát. Számomra ezek pótolhatatlan tulajdonságok egy férfiban, enélkül nem tudom tisztelni őt. Ha valamilyen okból - gyerekekre való tekintettel - megbocsátanék, második esély akkor sincs.. Ha menni akar, akkor szóljon róla, beszélje meg a két fél, hogy mennyi időre és hova tűnik a férj, így a nőt nem éri hideg zuhanyként az egész! Még ha összevitáznának rajta, akkor is legalább képben van a nő.. De nem alattomban lelépni, mindenféle kommunikációt kiiktatva, egyedül dönteni a másik tudta nélkül, köddé válni, majd visszatérni mintha mi sem történt volna..

Én a helyedben kerestetni kezdeném a rendőrséggel, és válópapírokkal fogadnám. Nagyon sok mindent megbocsátanék neki, nagyon toleráns vagyok, de ha hülyének néznek, az nem ez a kategória. Megfutamodni a problémák elől úgy, hogy közben a másikat sodorja ilyen helyzetbe.. hát felnőtt, érett férfi az ilyen?! És nem érzem magam szigorúnak, mert tőlem aztán élhet független, teljes életet valaki, csak tudjam, hol találom meg!

2011. máj. 10. 12:48
 25/30 anonim ***** válasza:

Ezzel az elvonulassal mit tud megoldani? Ha te ezt csinalnad, mi lenne a gyerekekkel? - kerdezd ezeket meg tole

Nagy problemak vannak a kapcsolatotokban, ha nem tudjatok ezt megbeszelni 13 ev utan.

2011. máj. 10. 15:30
 26/30 A kérdező kommentje:

Mindenkinek köszönöm.Az biztos hogy nem iszik és nem nőzni ment.Hivtam de kivan kapcsolva a teloja.a rendőrség pedig azt mondta hogy még korai keresni:(

A gyerekeit imádja,aggodok is és csalodott,dühös is vagyok.

Mindent a lelkére vesz.bizni már nem tudok benne de még szeretem

2011. máj. 10. 17:35
 27/30 anonim ***** válasza:
Haza ment már?
2011. máj. 12. 11:45
 28/30 A kérdező kommentje:
nem jött haza nem hivott de annyit megtudtam hogy pesten van.
2011. máj. 13. 09:50
 29/30 anonim ***** válasza:
57%
Bocs, én ezek után nem fogadnám vissza. Ha sem te, sem a gyerekei nem fontosak annyira, hogy szóljon hol van, akkor ideje elgondolkodnod...
2011. máj. 13. 11:06
 30/30 anonim ***** válasza:
van már hír? mi történt veletek?
2011. máj. 22. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!