Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Visszafogadnátok a helyembe?

Visszafogadnátok a helyembe?

Figyelt kérdés

13éve vagyunk együtt és 4 közös gyerekünk van.Sajnos pénzügyi gondjaink vannak amit férjem már nehezen kezelt az utobbi honapokban.Tegnap reggel elvitte oviba a két lányunkat és azt mondta utána jön haza.Azóta nem jött haza,nem hivott.Csinált már ilyet tavaly akkor 5nap után hazajött.

Mit tegyek?Elvagyok keseredve,nem tudom mit mondjak a gyerekeknek ha megkérdezik hol van apa?

Köszi annak aki ir

2011. máj. 10. 10:30
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
91%

visszafogadnám, "nem hétszer, hetvenhétszer"

nem rögtön, mert valószínű nagyon szégyelli magát, azt fel kéne oldanod, kis csend után próbáljátok megbeszélni gondjaitokat- hogyan tovább?

A gyerekeknek - mivel általában úgyis érzik az igazságot -megmondanám: nem tudom, hol van apa.

2011. máj. 10. 10:52
 12/30 anonim ***** válasza:
94%
Második vagyok ismét: még az jutott eszembe, hogy ha valóban a keserűség és a problémák hajszolják bele ezekbe az eltűnésekbe, akkor akár szakemberhez is lehetne fordulni, aki segítene neki szembenézni a gondokkal. Szerintem segítségre szorul, és ugyebár a házasság arról (is) szól, hogy jóban-rosszban együtt. Na hát ez itt a rossz, és nem lenne szép dolog egyből kihajítani. Szükség lenne arra, hogy kiderüljön, miért és hová megy ilyenkor, hogy mi van a dolgok hátterében.
2011. máj. 10. 10:56
 13/30 anonim ***** válasza:
74%

Nekem csak az az abszurd, hogy nem szól Neked.

Persze, főleg ha ennyi a baj, akkor sokunknak sokszor jól esne egy kis pihenő, de azért legalább a feleségemmel ha nem is beszélem meg, szólok neki, hogy elmentem.. de pont a négy gyerkőc miatt nekem sok, hogy őket meg simán ráhagyja, hogy az eddigi teendőket meg mindent vigyél egyedül...

Nekem fordított esetben ez iszonyatosan szarul esne, hogy közösek a gondok, a felelősségek, és mégis én tartom magam a négy gyerekkel, holott ketten kellene ezen is túllépni valahogy.

Kíváncsi lennék, hogy fordított esetben mit tenne a férjed, ha Te tűnnél el napokra...

A helyedben én max egy tartalmas, higgadt beszélgetés után fogadnám vissza, ahol letisztázzuk, hogy ki mit miért csinál, és ki hogyan vezeti le a feszültséget, mert nem csak ő van egyedül ebben a családban, akinek nehéz...

De a részleteket Te tudod, hogy van-e más gond..

(Nem tudom a többiek tényleg honnan vették a piálást és a megcsalást, de ha igaz, akkor viszont menjen a fenébe, vissza nem fogadnám.. ha "csak" az anyagi gondok elől menekül, akkor nem feltétlen dobnék el 13évnyi házasságot, és a 4 gyereket az apjuktól, de akkor sem hagynám azért annyiban..)

2011. máj. 10. 10:57
 14/30 anonim ***** válasza:
74%
Visszafogadás? Miért, szétmentetek? Nem nagyon hinném, hogy megcsalás vagy megalázás lenne a dolog mögött. Ha nem azért tűnt el, mert bajba került, akkor még simán lehet, hogy csak el akart vonulni, mert nagyon szégyelli magát, a tehetetlenségét és ki akart szakadni kicsit a családból és elvonultan gondolkodni. Viszont egy marhanagy nyaklevest azért megérdemelne, mert bunkó dolog "úgy elhúzni a csíkot, hogy csak na". Legalább valami életjelet adhatna, hogy ne izguljátok hülyére magatokat.
2011. máj. 10. 11:01
 15/30 anonim ***** válasza:
85%
Ha egyáltalán hazajön, akkor nemhogy fogadd vissza, hanem sürgősen külddel pszichiátriai kezelésre mindannyiótok érdekében!
2011. máj. 10. 11:02
 16/30 anonim ***** válasza:
73%
Második vagyok: úgy látom, hogy aki egy kicsit is megértően áll hozzá az ilyen dolgokhoz, és nem reflexből hajigálja ki a férjét, azt itt kegyetlenül lepontozzák a harcos amazonok. Csak majd nehogy ti is ilyen sorsa jussatok, csajok...
2011. máj. 10. 11:07
 17/30 anonim ***** válasza:

Próbáltad te hívni őt? (csak, hogy nehogy valami baja legyen s ne tudjatok róla)

Én visszafogadnám, de megbeszélném vele, hogy következtőben amikor ilyenre szánja a fejét akkor előtte szóljon, hogy ne stresszeljen a család miatta. (ha nő van az ügyben, akkor nem fogadnám vissza)

2011. máj. 10. 11:08
 18/30 anonim ***** válasza:
Dehogy fogadnám. Akármekkora is a probléma, egy család vagytok, és együtt kell megoldanotok. Olyan nincs, hogy bármelyikőtök is "kivesz pár szabadnapot". Arról nem is beszélve, hogy ennyire nem lehet felelőtlen, hiszen ott vagy te, és a gyerekek. Én nem fogadnám vissza, de úgy is visszafogod.
2011. máj. 10. 11:14
 19/30 anonim ***** válasza:
Miért? Tudsz jobbat? Vagy felneveled a gyerekeket egyedül, és átvállalod a pénzügyi nehézségeket is?! Nem hiszem, hogy jó vége lenne. Esetleg keresel új társat 4 gyerekkel ? :).Én megmondanám neki, hogy az a minimum, hogy szól, ha lógni akar, ha nem tartja be, én is így teszek. Otthagynám pár napra a 4 gyerekkel, aztán hajrá apuka.
2011. máj. 10. 11:27
 20/30 anonim ***** válasza:
utolsónak: és a gyerekeknek mit mondanál, miért hagyod őket ott pár napra? a gyerekeket nem kéne felhasználni, biztos, hogy rosszul éreznék magukat, én amúgysem merném egy ilyen felelőtlen emberre bízni a 4 gyereket, kitudja, milyen agressziót hozna ki belőle? ráadásul pont, hogy lehet a gyerekek nyüzsgéséből van már eleege, és ezért ment el pár napra, ami nem is biztos, hogy baj lenne, ha szólt volna előtte.
2011. máj. 10. 11:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!