Visszafogadnátok a helyembe?
13éve vagyunk együtt és 4 közös gyerekünk van.Sajnos pénzügyi gondjaink vannak amit férjem már nehezen kezelt az utobbi honapokban.Tegnap reggel elvitte oviba a két lányunkat és azt mondta utána jön haza.Azóta nem jött haza,nem hivott.Csinált már ilyet tavaly akkor 5nap után hazajött.
Mit tegyek?Elvagyok keseredve,nem tudom mit mondjak a gyerekeknek ha megkérdezik hol van apa?
Köszi annak aki ir
visszafogadnám, "nem hétszer, hetvenhétszer"
nem rögtön, mert valószínű nagyon szégyelli magát, azt fel kéne oldanod, kis csend után próbáljátok megbeszélni gondjaitokat- hogyan tovább?
A gyerekeknek - mivel általában úgyis érzik az igazságot -megmondanám: nem tudom, hol van apa.
Nekem csak az az abszurd, hogy nem szól Neked.
Persze, főleg ha ennyi a baj, akkor sokunknak sokszor jól esne egy kis pihenő, de azért legalább a feleségemmel ha nem is beszélem meg, szólok neki, hogy elmentem.. de pont a négy gyerkőc miatt nekem sok, hogy őket meg simán ráhagyja, hogy az eddigi teendőket meg mindent vigyél egyedül...
Nekem fordított esetben ez iszonyatosan szarul esne, hogy közösek a gondok, a felelősségek, és mégis én tartom magam a négy gyerekkel, holott ketten kellene ezen is túllépni valahogy.
Kíváncsi lennék, hogy fordított esetben mit tenne a férjed, ha Te tűnnél el napokra...
A helyedben én max egy tartalmas, higgadt beszélgetés után fogadnám vissza, ahol letisztázzuk, hogy ki mit miért csinál, és ki hogyan vezeti le a feszültséget, mert nem csak ő van egyedül ebben a családban, akinek nehéz...
De a részleteket Te tudod, hogy van-e más gond..
(Nem tudom a többiek tényleg honnan vették a piálást és a megcsalást, de ha igaz, akkor viszont menjen a fenébe, vissza nem fogadnám.. ha "csak" az anyagi gondok elől menekül, akkor nem feltétlen dobnék el 13évnyi házasságot, és a 4 gyereket az apjuktól, de akkor sem hagynám azért annyiban..)
Próbáltad te hívni őt? (csak, hogy nehogy valami baja legyen s ne tudjatok róla)
Én visszafogadnám, de megbeszélném vele, hogy következtőben amikor ilyenre szánja a fejét akkor előtte szóljon, hogy ne stresszeljen a család miatta. (ha nő van az ügyben, akkor nem fogadnám vissza)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!