Ti visszafogadnátok azt a férfit aki várandósan hagyott magára titeket?
Mindenki le lett kb 0-ra pontozva... Gratulálok a pontozóbajnoknak.....
(Moderátorok, nem lehetne ezzel valamit kezdeni? Mármint az ilyen kérdéseknél az értelmetlen pontozást visszavonni?)
KÉRDEZŐ,
mi a döntésed?
"Gondolj bele ,hogy újra egy család lehetnétek,a gyermek nem apa nélkül nőne fel,lenne aki gondoskodna rólatok."
A gyermeknek nem feltétlenül az érdeke, hogy a mindenképpen a vér szerinti apja gondoskodjon róla-az ilyen apa, aki lelép, csak mert beszart a felelősségvállalástól, nem APA, hanem max, spermadonor. Erkölcsi értelemben nem alkalmas gyermeknevelésre, utódgondozásra. Erre egyszerűen nincs kifogás.
Én biztosan nem fogadnám vissza, hiszen cserbenhagyott, ha pedig a beijedéssel jön, akkor egyértelműen éretlen a személyisége arra, hogy szülő legyen. Persze magamat is okolnám, hogy rosszul választottam. Remélném, hogy találok egy olyan férfit, aki maximálisan elfogad a gyermekemmel együtt és számára is jó nevelőszülővé válhat.
Nem tudom elképzelni, hogy mi lehetett annak a vitának az alapja, ami miatt egy leendő apuka otthagy csapot-papot (kismamát, és leendő gyerekét).
Szerintem erre nincs mentség, teljesen megértelek, én sem tudnék neki megbocsájtani.
11: "Gondolj bele ,hogy újra egy család lehetnétek,"
Az a baj, hogy ha meghal a szerelem, akkor nem akar a nő már hozzábújni a férfihez, nem vágyik rá... nálunk is ez volt, mire visszajött volna, annyit éreztem iránta mint a pocakos sarki zöldséges iránt. És bizony már nem akartam vele egy család lenni, nem akartam vele élni, mellette ébredni...
"a gyermek nem apa nélkül nőne fel,"
Apuci miért nem gondolt erre amikor megcsinálta a kölköt?
Amúgy meg néha nem az a jó megoldás, hogy az apucit visszafogadjuk.
"lenne aki gondoskodna rólatok. "
Gyakran nem az van a háttérben, hogy apuci azért jön vissza, hogy édes kicsi gyermekét ellássa minden jóval, anyucit elhalmozza a szeretetével, segítsen és gondoskodjon róluk, hanem mert a cicukáról akihez lelépett kiderült, hogy neki is vannak ám elvárásai és nem olyan rózsaszín ködös vele az élet mint ahogy eltervezték. És kiderül, hogy a volt feleség nem balhézott hogy mosogasson, nagyobb szabadságot adott, jobban főzött, na meg akkor gyerektartást se kell fizetni, tehát olcsóbb és kényelmesebb az exasszonkához visszafarolni.
Ez a gondoskodás manapság eleve nem érv, mert egy kezemen meg tudom számolni azon férfiismerőseim számát, akik megteremtik a család anyagi hátterét és igazán gondoskodnak a családról (és az összes ujjam nem is kell a számoláshoz), a legtöbb esetben a nő fizetése nagyon is sokat számít a családi kasszában. Gondoskodás.... hát persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!