Ti visszafogadnátok azt a férfit aki várandósan hagyott magára titeket?
Figyelt kérdés
én már döntöttem de öszintén kiváncsi vagyok mások mit tennének2013. nov. 2. 06:33
11/39 anonim válasza:
Gondold át ezt még egyszer,minden ember követhet el hibát,könnyen lehet hogy megrémült attól hogy apa lesz.Férfiaknak se könnyű ez,de most már látja a gyermekét és megváltozott az érzése.
Tudom,hogy nehéz megbocsájtani,de a legszebb legnemesebb dolog amit egy ember tehet.
Gondolj bele ,hogy újra egy család lehetnétek,a gyermek nem apa nélkül nőne fel,lenne aki gondoskodna rólatok.
Gondolj arra is,hogy egy gyermekkel sokkal nehezebb új párt találnod.Ha egy jószívű vagy és belátó akkor megbocsájtol,még akkor is ha nagyon megbántottak.
12/39 A kérdező kommentje:
7hónapos volt a kicsi mikor egyátalán elöször megnézte.Annak idején nagy szerelem volt a miénk,és mindketten akartuk a babát.Egy szóbeli vitát követően,egyszerűen elment,sokáig nem volt hajlandó kommunikálni sem,illetve azt mondta ő most jól érzi magát,hónapok múlva tudtam elérni,hogy szembe nézzünk egymással....mostanra bennem már meghaltak az érzések
2013. nov. 2. 07:16
13/39 anonim válasza:
A körülményektől függ. Velem is történt már olyan, hogy megijedtem, de aztán átgondoltam a dolgot. Szóval ha arról lenne szó, hogy a párommal amúgy jól megvagyunk és a távoli terveink között amúgy szerepelt is a gyerek, csak most kicsit előbb jött, és ettől ő hirtelen megijedt, de amikor átgondolta, visszament, akkor biztosan visszafogadnám.
16/39 anonim válasza:
Ebben az esetben tuti nem. Terveztétek a gyereket, így annál nagyobb aljasságot nem tudok elképzelni, hogy egy férfi akkor hagyja el a párját, amikor az épp a tervezett gyereket várja, és már ha akarna se tudna változtatni. A férfi kiugorhat, a nő nem tud, és ez igen kiszolgáltatott és megalázó helyzet. Ezek után sose tudnék benne megbízni, hogy legközelebb vajon mikor dönt úgy, hogy besokall, és tipli...
17/39 anonim válasza:
Hacsak nem azért hagyott magára, mert a világ másik felén, egyedül élő édesanyja halálos beteg, és ápolnia kell, és biztos abban, hogy itthon a várandós párja biztonságban van és a családja gondoskodik róla, segít neki......NEM!
18/39 anonim válasza:
Ti nők ,de kegyetlenek tudtok lenni!A férfiak sokkal megértőbbek.
19/39 A kérdező kommentje:
Hát igen a férfiak megértőbbek,ezért mennek világgá egy számukra kellemetlen beszélgetés után,otthagyva csapot-papot...köszönöm ,hogy ezt leírtad így már elgondolkodom
2013. nov. 2. 08:06
20/39 anonim válasza:
Én sem fogadnám vissza, de van egy jó barátnőm, aki visszafogadta egy ilyen helyzetben, azóta is együtt élnek boldog párkapcsolatban, 3 éves kislány mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!