Romlott már meg véglegesen a kapcsolatotok egyes rokonaitokkal?
Igen!
Nem is 1 emberrel,de nem bánom,ahogy viselkedtem velem/velünk...jobb így
Volt bizony. Kedves unokatesómmal. Pár éve nem mer a szemem elé kerülni, miután kiderült, hogy mennyi mindent hazudott össze-vissza a hátam mögött. Hiába jöttem rá, hogy valószínűleg ez valami betegség nála, mert mániákusan hazudgál mindenkinek mindent, képtelen vagyok megbocsájtani neki. Persze mint mondtam, nem mer a szemem elé kerülni, mert én szembesítettem ezekkel. Befogadtam magamhoz(nálam lakott), megismerte a barátaimat, aztán ez lett a vége. Amikor számon kértem rajta a hazugságokat még neki állt feljebb, és végig hívta az én barátaimat, hogy most miért árulták el nekem, hogy ő miket mondott, és fülem hallatára mondta azt, hogy ők miért hazudnak.
Egy probléma van csak, hogy olyan dolgokat is tudtak, amit nem hiszem, hogy nem ő mondott volna el. Végülis úgy tartja a fáma, hogy akkor jó a hazugság, ha féligazságokat tartalmaz, mert akkor teljesen hihető.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!