Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hányévesen költöztettek el...

Hányévesen költöztettek el otthonról és mi volt az oka?

Figyelt kérdés

A szüleimmel a kapcsolatom, elérte a tarthatatlant, a semmin veszekszünk megállás nélkül, folyamatosan hülyének vagyok nézve az összes cuccom napi szinten át van turkálva, az asztalomon rendrakás címszóval kidobálják a dolgaimat... úgy hogy én eddig bírtam. Hogy mikor hazaérek akkor munka után 5perc nyugalmam nincs, és akkor még ezek után tanuljak is… hát ez már nem megy. A fizetésem 50% követelik ami egy elég jelentős összeg ahhoz hogy annyi pénzből simán kiveszek egy lakást, rezsistül.

Sorry, hogy hosszúra sikerült. :-)

2009. nov. 14. 23:48
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Egyébként szüleid viselkedését nem értem, miért nem támogatnak és segítenek téged, hosszú távon ez érné meg nekik jobban, a helyedben nem mélyíteném a konfliktust,hanem kiállnék eléjük normálisan tisztázni,h sokat dolgozok és hagyjanak békén, ilyesmi.
2009. nov. 20. 02:13
 22/23 anonim válasza:

23évesen, anyám miatt. Elviselhetetlen a mai napig,pedig már saját kis családom van (fél éves babával).

27/ L

2009. nov. 20. 08:49
 23/23 anonim ***** válasza:
Én 23 voltam,akkor volt 2 éves a lányom,állandóan basz....tak,szó szerint,elegem lett.örülök h végre nyugi van.
2009. nov. 20. 12:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!