Hányévesen költöztettek el otthonról és mi volt az oka?
A szüleimmel a kapcsolatom, elérte a tarthatatlant, a semmin veszekszünk megállás nélkül, folyamatosan hülyének vagyok nézve az összes cuccom napi szinten át van turkálva, az asztalomon rendrakás címszóval kidobálják a dolgaimat... úgy hogy én eddig bírtam. Hogy mikor hazaérek akkor munka után 5perc nyugalmam nincs, és akkor még ezek után tanuljak is… hát ez már nem megy. A fizetésem 50% követelik ami egy elég jelentős összeg ahhoz hogy annyi pénzből simán kiveszek egy lakást, rezsistül.
Sorry, hogy hosszúra sikerült. :-)
NOSZA!... :D
Akkor miért nem költözöl el máris?!
Mi tart vissza???...
Én 23 éves koromban költöztem el otthonról, amikor férjhez mentem.
Nehéz ügy.Nem tudzs sehogy beszélni anyuddal?Vagy ha külön mennél, akkor nem kell majd adnod az 50%-ot.
Amugy én 18-19 évesen el akarok költözni, össze akarok a költözni a párommal, szeretnék "szabadabb" lenni...Nálunk is sok a veszekedés..
17/L
Nekem semmi jelentős gondom nem volt a szüleimmel, egyszerűen csak önálló életet szerettem volna. 18 múltam, érettségi után dolgozni kezdtem és abban a városban telepedtem le, ahová középsuliba jártam. Fősuli munka mellett levelezőn ment. Azóta önálló életet élek és ma is úgy gondolom, így volt a legjobb.
Kellemes mellékhatása az volt, hogy a kapcsolatom még jobb is lett a szüleimmel eztán.
Én 20 évesen(tavaly), de azért mert szerettem volna a pasimmal lakni-azóta már vőlegényem.nekem a szüleimmel minden okés, sokszor átmegyünk hozzájuk.
21/L
20 éves vagyok és fiú ha ez lemaradt.
Mi tart vissza? Hogy féllek hogy most "jól" megy a dolgom de mivan ha nem fog menni és nem tom majd fizetni és nem akkarok rájuk számítani semmiben. Az 50% most is közöltem, hogy nem ... számlákat fizetek be helyetük, ha meg mondják hogy mit vegyek nekik meg veszem. DE kp.t nem kapnak mert azt az én megitélésem szerint valami fura modon eltüntettik úgy hogy abból nem láttom hogy számla lenne befizetve vagy hogy vettek volna valamit csak sírnak hogy nincs .... na ezt én nem fogom csinálni ... következő fizzetéskor költözök. Szóval hogy ha elköltözök akkor biztossak lehetnek hogy tölem egy ft-t se kapnak, van még másik két testvérem akik semmivel nem támogatják őket csak "visszik" a pénzt ami nem zavar mert az ő dolguk és talán ökcs csinálják jól, de azért ne nézzük már egy mást hülyének ez esik nagyon rosszúl. Csak kiváncsi vagyok a véleményetekre, hogy ki mit gondolt.
18 évesen költöztem el,részben egyetem miatt,ahova bejárni is tudtam volna...
de elbérlet jobb,igy még heti 1x haza is megyek (aludni nem,csak napközben),és igy még normalizálodott is a viszonyunk
20 évesen elég "nagyfiu" vagy már ahhoz,hogy ellásd magad...lakótársam 19 éves fiu...mikor beköltözött,egy rántottát nem tudott egyedül megcsinálni,és a következő lakbérre sem volt pénze...azota melozik suli mellett,és tegnap ő csinálta a rakottkrumplit...
22/L
Akkor költöztem el, mikor végeztem a sulival és dolgozni kezdtem.
Önálló jövedelem, önálló élet, felneveltek, miért kellene még eltartani engem??? Ezért.
Téged se értelek, miért akarsz otthon élni. Nem egészséges.
Neked nem kell őket támogatnod, gyűjtsél magadnak. Ők meglesznek nélküled is, eddig téged is eltartottak (míg nem dolgoztál), úgyhogy most csak könnyebb lesz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!