Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi ilyenkor az okos viselkedés?

Mi ilyenkor az okos viselkedés?

Figyelt kérdés

Párommal kicsit összevesztünk este. Így utólag kb. a semmin, szóval semmi komoly nem volt, csak nekem rossz napom volt, nem volt hangulatom a hülyeségeihez, és ezt hiába mondtam el neki. Hisztis voltam, na. Végül úgy feküdtünk le aludni, hogy egymáshoz se szóltunk. Számon akartam kérni, hogy legalább próbáljon meg kiengesztelni, vagy valami, de közölte, hogy hagyjam aludni.

Reggel elment dolgozni, és most írt sms-t, mintha semmi se történt volna, felébredtem-e már, hogy vagyok, mi újság...és nem tudom, hogy reagáljak. Tegyünk úgy, mintha mi sem történt volna tegnap, vagy feszítsem tovább a húrt, adjak hangot a sértettségemnek?

Nem akarom, hogy azt higgye, ha úgy teszünk, mintha mi se történt volna, akkor tényleg megszűnik a gond.

2013. nov. 1. 10:09
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Én is nőből vagyok, és néha hisztis, de ez már nekem is sok.... Ha tudod magadról, hogy ilyen vagy, és be is látod a "hibád", akkor nem inkább neked kellene tőle bocsánatot kérni? Azzal, hogy ő rád irt, ő viselkedett okosan, felnőtt ember módjára. Azt is tehette volna, hogy nem szól hozzád, hanem várja, hogy majd lenyugszol, elgondolkodsz, és te írsz rá. De ehelyett ő keresett téged, de ez nem elég, még mindig neked áll feljebb. Ne haragudj, de szerintem egy felnőtt nő így nem viselkedik.
2013. nov. 1. 10:50
 12/12 anonim ***** válasza:
hogy te milyen buta vagy
2013. nov. 1. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!