Él valaki rendes családként?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy első házasság, saját gyerekek. Szülőknél is hasonlóképpen. Ha nem, miben üt el? (válás, más gyereke stb)2013. okt. 30. 20:43
11/14 anonim válasza:
Ddszüleim házsságban 5 gyerek, nagyszüleim 54 éve házasságban 2 gyerek, keresztanyum 26 év házasság után maradt egyedül, keresztapu meghalt:( 2 gyerek
Anyuék 27 év házasság 2 gyerek..
Még csak pár hete vagyunk mi házasok
Nalunk. Nagyon nem jellemző a válás, vagy a mozaik család..tágabb családbansem sok fordul elő... Talan 2 eset van...
12/14 anonim válasza:
A nejemmel 10 éve vagyunk együtt 3 gyerekünk van. Kisebb nézeteltéréseket eltekintve béke honol otthon:)
13/14 anonim válasza:
Ozvegy vagyok masodik hazassagban 3 gyerek es egy neveltgyerek ket kiskutya.Mi is mozaik csalad vagyunk sajnos nem tehetek rola hogy a ferjem fiatalon elhunyt 3 gyereket es engem hagyott hatra.
Szerinted egy moziak csalad nem rendes???
Edesanyam es edesapam mar reg elhunytak 30 evig voltak hazasok 4 gyerek.
Nagyszuleim 7 gyerek a halalig voltak hazasok.
14/14 anonim válasza:
Tetszik a kiskutyás válasz:) Nálam is családtagok a kutyák:) De én nem élek rendes családban. Bár első házasságom, azért az előző párkapcsolatom is 4 évig tartott, na az se volt rendes. Férjem a második kapcsolatom, de nem vagyok vele mindig boldog. Terhes vagyok és a válásin agyalok. Amúgy meg a férjemen és a kutyáimon kívül és most már a gyerekemen kívül nincs senkim. Így nem lehet rendes család lenni, amikor nem tekinthetsz el érdekektől, amik akkor is együtt tartanak, ha különben már rég elválnál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!