Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Él valaki rendes családként?

Él valaki rendes családként?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy első házasság, saját gyerekek. Szülőknél is hasonlóképpen. Ha nem, miben üt el? (válás, más gyereke stb)
2013. okt. 30. 20:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ddszüleim házsságban 5 gyerek, nagyszüleim 54 éve házasságban 2 gyerek, keresztanyum 26 év házasság után maradt egyedül, keresztapu meghalt:( 2 gyerek

Anyuék 27 év házasság 2 gyerek..

Még csak pár hete vagyunk mi házasok

Nalunk. Nagyon nem jellemző a válás, vagy a mozaik család..tágabb családbansem sok fordul elő... Talan 2 eset van...

2013. okt. 31. 07:54
 12/14 anonim ***** válasza:
49%
A nejemmel 10 éve vagyunk együtt 3 gyerekünk van. Kisebb nézeteltéréseket eltekintve béke honol otthon:)
2013. okt. 31. 08:31
 13/14 anonim ***** válasza:
72%

Ozvegy vagyok masodik hazassagban 3 gyerek es egy neveltgyerek ket kiskutya.Mi is mozaik csalad vagyunk sajnos nem tehetek rola hogy a ferjem fiatalon elhunyt 3 gyereket es engem hagyott hatra.

Szerinted egy moziak csalad nem rendes???

Edesanyam es edesapam mar reg elhunytak 30 evig voltak hazasok 4 gyerek.

Nagyszuleim 7 gyerek a halalig voltak hazasok.

2013. okt. 31. 09:07
 14/14 anonim ***** válasza:
Tetszik a kiskutyás válasz:) Nálam is családtagok a kutyák:) De én nem élek rendes családban. Bár első házasságom, azért az előző párkapcsolatom is 4 évig tartott, na az se volt rendes. Férjem a második kapcsolatom, de nem vagyok vele mindig boldog. Terhes vagyok és a válásin agyalok. Amúgy meg a férjemen és a kutyáimon kívül és most már a gyerekemen kívül nincs senkim. Így nem lehet rendes család lenni, amikor nem tekinthetsz el érdekektől, amik akkor is együtt tartanak, ha különben már rég elválnál.
2013. nov. 1. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!