Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg pazarlás amit teszek?

Tényleg pazarlás amit teszek?

Figyelt kérdés

Férjemmel sikerült összevitatkoznom reggel és azóta is ezen filózok.

Gyermekem óvodája szerény költségvetésű, de nagyon családias ovi, maximálisan elégedett vagyok mindennel.

Múlt hónapban 250.000 ft-tal támogattam az intézményt amit játékokra (bel- és kültéri) illetve a tornaterem korszerűsítésére fordítottak.

Mivel gyermekem is oda jár és maximálisan lelkiismeretesek a dolgozók nem érzem pazarlásnak, férjem viszont megjegyezte, h a gyerekeinkre is fordíthattam volna.

3 fiam van, semmiben nem szenvednek hiányt és kevesebb se lett nekik ettől, nem kellett egy szelet csokiról se lemondaniuk.Szerintetek kinek van igaza?

2013. okt. 30. 14:43
1 2 3 4 5
 41/44 anonim válasza:

De ha megfordítjuk a dolgot és egy szerény körülmények között élő ember írja ki a kérdést, miszerint a gyerekei óvodájában jónéhány dolog ramaty állapotban van és az oda járó gyermekek tehetősebb szülei igazán összedobhatnák a javításra való pénzt... Akkor mit szólnátok?

Akkor is érdekelne, hogy a tehetősebb mit dolgozik, vagy csak jönne a helyeslés, hogy hát tényleg, de milyenek is ezek a gazdagok, hogy nem törődnek másokkal, meg a hasonló szöveg. Az éremnek legalább két oldala van, ezért nem is értem, hogy miért tesznek egyesek ilyen kemény kritikát, vélemény helyett...

2013. okt. 31. 12:57
 42/44 A kérdező kommentje:

41-es: ez jól esett, köszönöm.

igazából már úgy nyitottam meg a kérdést, h egy újabb lekezelő válasz, gyakorlatilag bárhogy él az ember úgyis van aki elítéli és támadja.kezdem megszokni.ettől függetlenül nem tagadom, h rosszul esik.

a válaszadók nem ismernek, nem tudják hogyan élünk, mit miért teszünk (mondjuk közük sincs hozzá, ettől függetlenül nem bírtam ki, h ne adjak magyarázatot a támadásokra). feltettem egy kérdést, kevés volt, aki érdemben válaszolt és segített rávilágítani normális stílusban mi lehetett a probléma.nekik külön köszönöm, h a kérdésre válaszoltak nem cseszegettek és nem a miérteket firtatták így ismeretlenül, pláne, h én egyik válaszadót sem bántottam.sem azzal ahogy élünk, sem a kérdésemmel.köszönöm még egyszer.

2013. okt. 31. 14:19
 43/44 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerinted mégis ennek a kérdésnek volt értelme? Ezt senki nem tartja pazarlásnak. Gáz, ha te annak tartod, miközben meg se kottyan ez a pénz. Nem vagyok irigy, mert mi se élünk rosszul. Én azért adtam negatív választ, mert nem értem a kérdést.
2013. nov. 1. 08:31
 44/44 A kérdező kommentje:
nem, dehogyis, ne viccelj, ha én annak tartanám nem adtam volna.írtam is, h mivel sose volt ilyen vitánk és hirtelen nem tudtam hova tenni.képes vagyok napokig kattogni ilyeneken és gondoltam hátha kapok kívülállóktól választ, stb....á nem is tudom, így belegondolva tényleg értelmetlen volt, akkor jó ötletnek tűnt:)
2013. nov. 1. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!