Tényleg pazarlás amit teszek?
Férjemmel sikerült összevitatkoznom reggel és azóta is ezen filózok.
Gyermekem óvodája szerény költségvetésű, de nagyon családias ovi, maximálisan elégedett vagyok mindennel.
Múlt hónapban 250.000 ft-tal támogattam az intézményt amit játékokra (bel- és kültéri) illetve a tornaterem korszerűsítésére fordítottak.
Mivel gyermekem is oda jár és maximálisan lelkiismeretesek a dolgozók nem érzem pazarlásnak, férjem viszont megjegyezte, h a gyerekeinkre is fordíthattam volna.
3 fiam van, semmiben nem szenvednek hiányt és kevesebb se lett nekik ettől, nem kellett egy szelet csokiról se lemondaniuk.Szerintetek kinek van igaza?
De ha megfordítjuk a dolgot és egy szerény körülmények között élő ember írja ki a kérdést, miszerint a gyerekei óvodájában jónéhány dolog ramaty állapotban van és az oda járó gyermekek tehetősebb szülei igazán összedobhatnák a javításra való pénzt... Akkor mit szólnátok?
Akkor is érdekelne, hogy a tehetősebb mit dolgozik, vagy csak jönne a helyeslés, hogy hát tényleg, de milyenek is ezek a gazdagok, hogy nem törődnek másokkal, meg a hasonló szöveg. Az éremnek legalább két oldala van, ezért nem is értem, hogy miért tesznek egyesek ilyen kemény kritikát, vélemény helyett...
41-es: ez jól esett, köszönöm.
igazából már úgy nyitottam meg a kérdést, h egy újabb lekezelő válasz, gyakorlatilag bárhogy él az ember úgyis van aki elítéli és támadja.kezdem megszokni.ettől függetlenül nem tagadom, h rosszul esik.
a válaszadók nem ismernek, nem tudják hogyan élünk, mit miért teszünk (mondjuk közük sincs hozzá, ettől függetlenül nem bírtam ki, h ne adjak magyarázatot a támadásokra). feltettem egy kérdést, kevés volt, aki érdemben válaszolt és segített rávilágítani normális stílusban mi lehetett a probléma.nekik külön köszönöm, h a kérdésre válaszoltak nem cseszegettek és nem a miérteket firtatták így ismeretlenül, pláne, h én egyik válaszadót sem bántottam.sem azzal ahogy élünk, sem a kérdésemmel.köszönöm még egyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!