Tényleg pazarlás amit teszek?
Férjemmel sikerült összevitatkoznom reggel és azóta is ezen filózok.
Gyermekem óvodája szerény költségvetésű, de nagyon családias ovi, maximálisan elégedett vagyok mindennel.
Múlt hónapban 250.000 ft-tal támogattam az intézményt amit játékokra (bel- és kültéri) illetve a tornaterem korszerűsítésére fordítottak.
Mivel gyermekem is oda jár és maximálisan lelkiismeretesek a dolgozók nem érzem pazarlásnak, férjem viszont megjegyezte, h a gyerekeinkre is fordíthattam volna.
3 fiam van, semmiben nem szenvednek hiányt és kevesebb se lett nekik ettől, nem kellett egy szelet csokiról se lemondaniuk.Szerintetek kinek van igaza?
Na jó, de ha a férj sem szokta az ekkora kiadásokat megbeszélni a feleségével, mert ez náluk nem számít horribilis kiadásnak, akkor?
Amúgy nem, nem pazarlás, sőt, nagyon hasznos dologra adtál ki pénzt. Szerintem inkább arról van szó, hogy a férjed olyan típusú ember, aki ezt nem tartja hasznosnak, ő nem szívesen ad csak úgy, a közösségnek.
Úgy látom az előttem lévőknek 250eft az nem számít. Hát én meg gondolnák ilyen összeget adni az tuti, még ha megtehetném is.
Egy, rengeteg kiadás lehet még emellett, ami fontosabb, mint az óvoda. Gondolok ilyenre pl. valaki beteg lesz a családban, vagy ilyesmi.
Másik, lehet a gyermekednek ezzel csak ártottál, az óvónők lehet éreztetik vele, ami miatt más szülők nem jó szemmel néznek rátok, vagy akár a gyerekek is észreveszik.
Én is szeretek adni, nekem fogyatékos gyermekem van, de jóval kisebb értékben tehetem meg.
Az én elvem, hogy figyelmesnek lenni egész évben mértékben, és mikor pl. ebben az esetben befejezte az ovit, akkor adni nagyobb értéket.
Ezt több szülőtől is így láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!