Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg pazarlás amit teszek?

Tényleg pazarlás amit teszek?

Figyelt kérdés

Férjemmel sikerült összevitatkoznom reggel és azóta is ezen filózok.

Gyermekem óvodája szerény költségvetésű, de nagyon családias ovi, maximálisan elégedett vagyok mindennel.

Múlt hónapban 250.000 ft-tal támogattam az intézményt amit játékokra (bel- és kültéri) illetve a tornaterem korszerűsítésére fordítottak.

Mivel gyermekem is oda jár és maximálisan lelkiismeretesek a dolgozók nem érzem pazarlásnak, férjem viszont megjegyezte, h a gyerekeinkre is fordíthattam volna.

3 fiam van, semmiben nem szenvednek hiányt és kevesebb se lett nekik ettől, nem kellett egy szelet csokiról se lemondaniuk.Szerintetek kinek van igaza?

2013. okt. 30. 14:43
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
81%
Igazán nem tudjuk megitélni (csak szerintem 250e Ft sokunk számára olyan összeg amit nemhogy kiadni de megkeresni sem szoktunk havonta. Jo tudni, hogy ilyen jol eleresztettek szoktak jotékony célra adakozni. Ha sok ilyenröl hallanék/tudnék, lehet, hogy visszaadná a gazdagokba vetett, már régen elvesztett hitemet.)
2013. okt. 30. 15:27
 22/44 anonim ***** válasza:
68%
Ezekből a kérdésekből mindig látszik, hogy a pénz nem boldogít, a múltkor az az Audi-s nő, most meg te, a kérdésetek még csak nem is kérdés. Miért nem költöd a pénzedet olyan dolgokra, amik boldoggá tesznek? Akkor talán nem abban lelnéd örömöd, hogy internetes fórumokon híreszteled, hogy mennyi van neked belőle.
2013. okt. 30. 17:26
 23/44 anonim ***** válasza:
Igen, minden bántás nélkül, tv-re, egyéb dolgokra simán megbeszélés nélkül dobáljátok ki a pénzt, nem lényeg, de itt megkérdezed, hogy ez pazarlás e, sőt a kulcsszavad is az.Minden normális ember tudja, hogy nem az, ha meg se kottyan valakinek. Én például ki nem állhatom a Hajdú párt, de azt értékelem, hogy a sok marhaságuk mellett, még soha nem hakniztak a jótékonykodásaikkal, pedig nagyon sokat adnak és szerintem egy percre nem fordul meg a fejükben, hogy pazarlás.
2013. okt. 30. 18:11
 24/44 anonim ***** válasza:
Ok, hogy megteheted, de házasságban illik megbeszélni. De szerintem te itt csak villogni akarsz!
2013. okt. 30. 19:05
 25/44 anonim ***** válasza:
100%

Örülök, hogy a Gyík hozzászólói egytől egyik álruhás milliomosok,

akiknek szintén meg sem kottyan egy negyedmilliós adakozás!!

A másik rovatban meg ugyanezek sírnak, hogy magas az albérletük díja...

Amúgy kedves kérdező!

Nem jöttem még rá, hogy most panaszkodsz, avagy dicsekszel??!

2013. okt. 30. 19:18
 26/44 anonim ***** válasza:

Kérdező, légyszíves támogass már engem is ezzel a csekély negyedmilliós összeggel!

Nekem ez 3 havi bevételem albérletben, kisgyerekkel...

2013. okt. 30. 21:45
 27/44 A kérdező kommentje:

Kedves mindenki, aki szerint "dicsekedni" jöttem és társai.

Nem igazán látom a problémátokat, amiért ilyen stílusban válaszoltok.

Szerintem a kérdésemmel senkit nem bántottam, dicsekednem meg (főleg így név nélkül) semmi értelme, viszont kicsit fura hsz-ek ezek...(támogass már engem is stb)

Bocsánatot kellene kérnem amiért kőkeményen dolgozunk mindketten a férjemmel és jobbak a körülményeink, mint xy hozzászólónak?Emiatt rossz emberek vagyunk?Netán ha x embernek jóval kevesebb a bevétele arról mi tehetünk és nekünk mélyen hallgatni kéne róla, h ez nem számít nagyobb kiadásnak?

Nem a két szép szemünkért van ennyi bevételünk, dolgozunk érte mindketten.

De úgy látom ezen az oldalon mindkét végletet bántanak valamiért.Aki jobban él az átlagnál azt azért, aki rosszabbul azt meg azért.Bocs,h az idiótábbnál idiótább kérdések közt fel mertem tenni egy kérdést én is, ami lehet valakinek idióta és értelmetlen, én viszont fel akartam tenni, úgy mint bárki más a sajátját.

Én se megyek durrogni minden olyan kérdéshez ami kiveri nálam a biztosítékot...na mindegy, aki érdemben válaszolt és próbált rávilágítani a roblémára, annak köszönöm, a többinek meg legalább szereztem egy jó napot, h jól megmondhatta a véleményét.Szép estét!

2013. okt. 30. 21:57
 28/44 anonim ***** válasza:

26-os vagyok

Vagyis én ápolóként nem dolgozom keményen, ezért nyomorgok a fiammal az albérletben ugye?

Szégyen, hogy a fizetés összege nincs arányban az elvégzett munka minőségével és többet keres egy székben ülő bróker, mint aki egész nap beteg embereket szolgál.

2013. okt. 30. 22:04
 29/44 A kérdező kommentje:
Ki a fene mondta, h te nem dolgozol keményen?De úgy állsz nekem mintha én tehetnék erről.Igazán bosszantó, de ezért hadd ne én érezzem már magam rosszulFőleg, h te személyeskedtél, azt se tudod mi a munkánk, de kb " ha nekem sz@r, dögöljön meg a szomszéd lova is" stílussal írkálsz.Nem bróker vagyok és a férjem is napi 16 órákat dolgozik fizikai munkásként heti 6 órában 3 hétig külföldön életveszélyes körülmények közt, nekem pedig itthon vállalkozásom van ami ugyanúgy rengeteg munkát igényel, nem teszem a lábam az asztalra.Szerinted lottón nyertünk vagy mi?(Megjegyzem ha még így is lenne, akkor sem érzem h rossz ember lennék és azért kéne magam rosszul érezni mert más rosszul keres, hisz nem én tehetek róla).Mi s éltünk máról holnapra évekig, tudom milyen a semmiért gürizni.Bocs, h jópár éve kilábaltunk ebből és most amit megkeresünk azt el is merjük költeni, nem kenyéren és vízen élünk, csak mert sok embernek nincs...aminek értelmét látjuk támogatjuk is, mint ahogy az ovit is azért támogatom, mert emberségesek mindenkivel, szerény költségvetésűek és úgy érzem megérdemelték, nekem nem hiányzik ez az összeg.De vannak emberek akik szemében ismeretlenül is sz@r alak a másik bármit is tesz vagy mondd, mert neki jobban megy...Hát...no comment
2013. okt. 30. 22:13
 30/44 A kérdező kommentje:
*heti 6 napon...elírtam
2013. okt. 30. 22:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!