Mit tudnék tenni, hogy a férjem jobb hangulatban jöjjön velem a szüleimet meglátogatni?
Figyelt kérdés
A szüleim nagyon nehezen fogadták el, sokáig támadtak minket, sőt szét is akartak választani. A hangulat még nem tökéletes mikor ott vagyunk, de már alakul. Azért mikor ők jönnek hozzánk mindig irigykedve jegyzi meg anyum, hogy de jó itt, olyan jó nyugalom van...
Ott aludni meg már aztán abszolult nincs kedve. Én megértem, csak olyan kellemetlen, rossz érzés úgy hazamenni, hogy érzem a férjem nem szívesen jön.
Már többször beszélgettünk erről és jogosak a felvetései.
2009. nov. 14. 12:54
11/13 A kérdező kommentje:
Hát már lassan én is eljutok ide, hogy nem megyünk mindig, ha ők (szüleim) azt szeretnék. Abban meg nincs hiba, hogy megvédjem, dicsekedjek vele. Abban meg igazad van, hogy a nőt jobban húz haza a szívük a szülői ház irányába, mint egy férfit. De mivel még bennem is megvannak a sebek, sérelmek így annyira nagyon nem, mint általában a nőket.
2009. nov. 16. 18:15
12/13 anonim válasza:
A szülőket szeretni kell. Viszont szótfogadni nem kell, ha egyszer már nagykorú valaki. El kell szakadnod érzelmileg. Ne érts félre, nem úgy gondolom, hogy rájuk se ránts. Viszont nem kell lelkifurdalást érezned, hogyha csak ritkán mentek el, vagy másképp alakítjátok az életeteket. A gyerekünk nem a tulajdonunk, csak kölcsönbe kapjuk a felnevelés idejére. Ezt Kahlil Gibran filozófus könyvéből tanultam. Az elvárásoknak való megfelelés nem egyenlő a szeretettel. Szeresd őket anélkül, hogy az elvárásaiknak való megfeleléssel gyötörnéd magadat vagy a párodat.
13/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de ha bocsanatot kernenek + eddigi enükböl teljesen kifordulnanak, se mennek szivesen az anyosmekhoz, olyan rossz emlekek füznek oda (8 evig eltem mellettük a ferjem hazaba). A lelkem rajta, soha egy hangos szavam nem volt, de nekem tul sok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!