Miért változtathatta meg a férjem a keresztnevét Zoltánról Benettre?
Megdöbentett a hír , megkérdeztem tőle hogy miért változtatta meg , azt mondta hogy megunta a Zoltán keresztnevet , ezért felvette a Benett-et. De én nem hiszem hogy ezért , ráadásul olyan nevet válsztott amit rengetegen adnak gyereknek. A Nővérem kislány óvodájában is 4(!) Benett van.
És amikor mgkeresztelik a gyereket , a gyerek azt a nevet szokja meg , és nem akar másikat , bár halottam olyanokról akik felnőttként megváltoztatták.
Láttad a ruhám?
Ott van a Benetton! ;D
Nem értelek pontosan...
1. megdöbbentett a hír - tehát nem éltek együtt, csak valakitől hallottad róla?
2. olyan nevet választott, amit rengetegen adnak gyereknek - de a férjed, feltételezem, felnőtt ember, mi köze a gyerekek nevéhez?
3. nővéred kislány óvodájában (kislányáéban, gondolom) 4 Benett van - megint csak, ehhez mi köze a férjednek? Gondolod, mind a négynek ő az apja?
4. amikor megkeresztelik a gyereket - légy erős, nem keresztelnek meg minden gyereket. Azt meg honnan tudod, hogy a megkereszteltek közül egyetlen gyerek se akar másik nevet?
Érdekes ember lehetsz.
Nekem az nem fér a fejembe, hogy ha a férjed meg akarta változtatni a Zoltán nevet, hogy -hogy nem tudtál erről a tervéről? Arra már rá sem kérdezek, hogy miért nem együtt választottatok nevet, hisz az ötletérl sem hallottál.
Ha jól értem a férjed se szó se beszéd kérvényezte az új nevét és neked csak tényként közölte?
Egy házasságban ennél sokkal piszlicsárébb dolgokat is közösen szoktak eldönteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!