Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért változtathatta meg a...

Miért változtathatta meg a férjem a keresztnevét Zoltánról Benettre?

Figyelt kérdés

Megdöbentett a hír , megkérdeztem tőle hogy miért változtatta meg , azt mondta hogy megunta a Zoltán keresztnevet , ezért felvette a Benett-et. De én nem hiszem hogy ezért , ráadásul olyan nevet válsztott amit rengetegen adnak gyereknek. A Nővérem kislány óvodájában is 4(!) Benett van.

És amikor mgkeresztelik a gyereket , a gyerek azt a nevet szokja meg , és nem akar másikat , bár halottam olyanokról akik felnőttként megváltoztatták.

2013. okt. 29. 11:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ezzel ebresztettek fel az alvo ugynokot! ;D
2013. okt. 29. 12:49
 12/16 anonim ***** válasza:
:D mert a Benett divat lett
2013. okt. 29. 14:50
 13/16 anonim ***** válasza:
90%

Láttad a ruhám?

Ott van a Benetton! ;D

2013. okt. 29. 15:05
 14/16 anonim ***** válasza:
70%

Nem értelek pontosan...

1. megdöbbentett a hír - tehát nem éltek együtt, csak valakitől hallottad róla?

2. olyan nevet választott, amit rengetegen adnak gyereknek - de a férjed, feltételezem, felnőtt ember, mi köze a gyerekek nevéhez?

3. nővéred kislány óvodájában (kislányáéban, gondolom) 4 Benett van - megint csak, ehhez mi köze a férjednek? Gondolod, mind a négynek ő az apja?

4. amikor megkeresztelik a gyereket - légy erős, nem keresztelnek meg minden gyereket. Azt meg honnan tudod, hogy a megkereszteltek közül egyetlen gyerek se akar másik nevet?

Érdekes ember lehetsz.

2013. okt. 29. 15:35
 15/16 anonim ***** válasza:
90%

Nekem az nem fér a fejembe, hogy ha a férjed meg akarta változtatni a Zoltán nevet, hogy -hogy nem tudtál erről a tervéről? Arra már rá sem kérdezek, hogy miért nem együtt választottatok nevet, hisz az ötletérl sem hallottál.

Ha jól értem a férjed se szó se beszéd kérvényezte az új nevét és neked csak tényként közölte?

Egy házasságban ennél sokkal piszlicsárébb dolgokat is közösen szoktak eldönteni.

2013. okt. 29. 18:21
 16/16 anonim ***** válasza:
LOL, biztos, hogy ezt hivatalosan felvette, nem csak drag name? Szerintem ez az első lépés a transz operáció felé :D
2013. okt. 30. 23:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!