Miért változtathatta meg a férjem a keresztnevét Zoltánról Benettre?
Megdöbentett a hír , megkérdeztem tőle hogy miért változtatta meg , azt mondta hogy megunta a Zoltán keresztnevet , ezért felvette a Benett-et. De én nem hiszem hogy ezért , ráadásul olyan nevet válsztott amit rengetegen adnak gyereknek. A Nővérem kislány óvodájában is 4(!) Benett van.
És amikor mgkeresztelik a gyereket , a gyerek azt a nevet szokja meg , és nem akar másikat , bár halottam olyanokról akik felnőttként megváltoztatták.
most mit akarsz hallani, hogy van egy titkos kapcsolata , és abból született egy Benett nevű gyereke?
Ez tetszik neki, kész.
Bár jófajta kapcsolat lehet, ahol ezt utólag tudod meg, nem beszéli meg veled előtte.
Én sem értem, mi ebben a kérdés. Lehet, hogy kapuzárási pánikja van, de porchera nem telik, lehet, hogy utálja a nevét, lehet hogy csak nagyon tetszik neki a Benett, az István vagy a SÁndor meg nem tetszik neki.
Én is meg szeretném változtatni a keresztnevemet Zsófiról Szonjára, mert az jobban tetszik, bár lényegében ugyan az, de a Zsófit utálom. Plusz vicc az egészben hogy anyukám alapból Szonjának akart keresztelni, csak 'nem illett annyira a vezetéknevemhez'. Kit érdekel??? ÉS most hiába mondanád nekem, hogy de a Mária sokkal szebb, minek akarom a Szonját, erre nincs racionális válasz, kizárólag csak az hogy CSAK.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!