Mire jó mostanában ez a sok kötőjeles vezetéknévnév? Plusz még kettő keresztnevet is adnak. Lassan olyanok leszünk, mint a spanyolok?
Ha neked az életed nagy eseménye, hogy mások milyen nevet viselnek/adnak a gyerekeiknek, akkor így ismeretlenül is sajnállak.
Mi lenne, ha a saját életedet élnéd a másoké helyett?
Mert sokan nem akarnak -né lenni, inkább felveszik kötőjellel a férjükét és megtartják a sajátjukat is.
Őszintén szólva én is megbántam, hogy nem így csináltam.
En nem ohajtottam a 3848494929. O. S-ne lenni, se O-ne XY.
Igy is a ferjem rokonai allandoan a ferjem szuleihez hasonlitanak. Marmint, hogy biztos az o csaladi kepuket kovetjuk. Pedig baromira nincs igy. Gyulolom, amikor mashoz hasonlitanak es nem egyszer tettem mar emiatt csipos, szandekosan fajo megjegyzest az agyoniskolazott rokonainak.
Amikor mar abba beleakartak szolni, hogy ha fiu gyermekunk lesz, akkor miert nem a ferjem nevet viszi tovabb, mivel ez mar evszazadok ota igy van .. hat kozoltem, hogy 1) hal' istennek lany lesz, 2) nekem is van edesapam. ennyi erovel az o nevet is tovabb viheti, nem?!
Erre meg besertodtek.
A lanyunk siman O. x y lett. Most varjuk Kettesket, de meg egyenlore nem tudjuk a nemet. Nagyon remelem, hogy lany lesz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!