Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedtek ferjeitekkel,...

Hogy viselkedtek ferjeitekkel, ha az kicsit felont a garatra?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a parom, rendkivul rendes ember. Inni pedig csak ritkan szokott, egy egy unneples alkalmaval azonban megesik, hogy felont kisse a garatra. Ilyenkor teljesen megvaltoznak az erzelmeim iranta, nem birok vele beszelgetni, ki nem allhatom ha valaki becsiccsent. Pedig o olyankor szazszor figyelmesebb lesz, felpercenkent mondja hogy szeret, de megis huzozkodom tole.

Ti hogy vagytok ezzel?

2009. nov. 14. 00:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, ha ez a dolog nem rendszeres, nem gyakori, akkor azon nem kell aggódnod, hogy alkoholistává válik, viszont azt tanácsolom, gondold végig a következőt:

Minden emberből azt hozza ki az alkohol, ami amúgy is benne van, tehát kb olyan, mint az "igazság szérum". Ha a Te párod alkohol hatására még kedvesebb, figyelmesebb veled, mint máskor, akkor biztos lehetsz benne, hogy szeret és tisztel. Ne dramatizáld túl a dolgot, inkább vedd lazán és mosolyogj rajta, nem fog fájni:).

Megérteném az aggodalmadat, ha az alkohol hatására agresszívvé, kötekedővé válna a párod.

Én pl ezért váltam el...

2009. nov. 16. 12:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Az én férjem egyáltalán nem bírja a piát, sose iszik. De ha mégis akkor egy korsó sör már beteszi a kaput nála. Én sem szeretek ilyenkor társalogni vele, kicsit visszataszító nekem, de nem is vagyok mérges egyáltalán, örülök h kicsit lazított.
2009. nov. 16. 15:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Igyál vele... :)
2009. nov. 16. 22:17
 14/14 anonim ***** válasza:
A rokonságomban gyakori volt hogy részeg embereket láttam, szagoltam:( és nem is bírom ha vki megállás nélkül iszik. A viztől kiütéses, és fogat is csak ritkán mos, ha egyátalán van még neki. + a cigi még förtelemesebb. Ha látok alkesz embert ideges leszek, ha közelebb jön még idegesebb. A párom nem szokott sűrűn berúgni, de nála nem zavar, nagyon édes tud lenni. Sőt akkor szerelmesebb mint valaha. A kaja is finomabb:) persze mert az italra jól megéhezik. Azt nem szeretem, ha vki sokat iszik és kötöszködik , a bátyám ilyen. Ő volt hogy ha ivott azon poénkodott hogy megsértett másokat, és utánna csodálkozott ha megfejelték:) A szalonspicc semmi. Addig örülj amig nem neked kell a kocsmába érte menni. Üdv:
2009. nov. 17. 00:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!