Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy viselkedtek ferjeitekkel,...

Hogy viselkedtek ferjeitekkel, ha az kicsit felont a garatra?

Figyelt kérdés

Nagyon szeretem a parom, rendkivul rendes ember. Inni pedig csak ritkan szokott, egy egy unneples alkalmaval azonban megesik, hogy felont kisse a garatra. Ilyenkor teljesen megvaltoznak az erzelmeim iranta, nem birok vele beszelgetni, ki nem allhatom ha valaki becsiccsent. Pedig o olyankor szazszor figyelmesebb lesz, felpercenkent mondja hogy szeret, de megis huzozkodom tole.

Ti hogy vagytok ezzel?

2009. nov. 14. 00:36
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Becsiccsentést nem tolerálod?Mit szólnál ha csak a cimborák segitségével tudna hazamenni?Nálunk már volt ilyen,hát gondolhatod,milyen kedvem volt..,ha valaki spicces az még nem nagy dolog sztem!:)
2009. nov. 14. 00:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Engem az ilyesmi nem zavar, amíg nem túl gyakori. A volt párommal is megesett, hogy spicces volt (vagy hogy mind a ketten azok voltunk), én tök bírtam olyankor, kimondottan vicces dolgokat mondott akkor, meg nem is tudom, olyan dolgokról is beszélgettünk így, amikről máskor nem, vagy nem olyan könnyeden. Ebből én sose csináltam ügyet. Na mondjuk olyankor én is ki voltam akadva amikor (tényleg nagyon ritkán) úgy jött haza, hogy azt se tudta mi van. Mondjuk ma már csak röhögök rajta, amikor hazajött rendesen betintázva, be akart feküdni az ágyba, de valahogy az ágy mellett kötött ki és ott aludt el. Akkor bosszúból hagytam is a földön aludni reggelig :)

De őszintén szólva nekem az ilyen dolgok sose okoztak komoly problémát, mert az ilyen csúnya esetek nem voltak gyakoriak, a szalonspicc meg nálunk nem volt kirívó eset (a volt párom zenész, így talán kézenfekvőbb a dolog), ha elmentünk valahová szórakozni, vagy nekik volt koncertjük, úgyis ittunk párat, na nem berugásig, csak olyan vigyorgósra :) Mondjuk ha én antialkoholista lennék, tuti nem is jöttem volna össze olyan emberrel, aki zenész és minden hétvégén koncert és ugye a rock 'n roll életérzés :D 7 éves kapcsolatunkba ez egyáltalán nem zavart be. Szóval az ilyen dolgokkal tök toleráns vagyok. Engem más dolgok visznek a sírba mondjuk, ami nyilván másnak nem okoz problémát.

2009. nov. 14. 01:12
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is csak ritkán volt spicces,és akkor is olyan volt,mint a te párod.Ilyenkor úgy viselkedtem vele,mint egy beteg gyerekkel.Amilyen hamar tudtam,lefektettem,megvártam,amíg elaludt és csak azután feküdtem le én is.Másnap pedig nevettünk azon,hogy miket beszélt összevissza.Ennél nagyobb gondjaitok sose legyenek.
2009. nov. 14. 07:03
 4/14 igabcsy ***** válasza:
100%

Engem sem zavar, ha egy kicsit becsiccsent. És pontosan azért, mert ritkán is van. Ha minden napos lenne, akkor már tuti nem volnánk együtt.

A részeg embert, aki bűzlik az alkoholtól, hányásig issza magát, undorítóan viselkedik, kötekedik esetleg káromkodik és arrogáns azt nyilván utálom.

De Te magad is mondod, hogy szó nincs ilyenról, csak egy enyhe alkohol hatásról, ami azt váltja ki belőle, hogy sokkal figyelmesebb lesz.

Igaza van az előttem szólónak, aki azt írta, hogy ilyenkor egészen másról is lehet beszélgetni velük. A pasik sokszor cikinek éreznek kimondani érzelmes dolgokat. Ilyenkor pedig kinyílnak. :-)

Azért az érdekelne, hogy tulajdonképpen mi váltja ki belőled ilyenkor az ellenkezést? Nem szereted ha bókolnak neked, esetleg az zavar, hogy ezt mások is hallják?

Vagy az alkohol szag?

Esetleg azért van ez, mert hoztad a gyermek korodból? Talán volt a családban alkoholista, aki miatt negatív élmményeid vannak?

Ha ez utóbbi akkor nagyon nehéz dolgod lesz ezt lekűzdeni. De próbálj elvonatkoztatni a múlttól és mivel a férjedet szereted ezeken a ritka alkalmakon próbáld elfogadni őt, hiszen látod, hogy ha csak ennyi történik, hogy kissé aranyosabb lesz, esetleg többet forog a nyelve az még nem főben járó bűn.

2009. nov. 14. 07:14
 5/14 A kérdező kommentje:
Igen, eltaláltad. Édesapám évekig kemény alkoholista volt, olyan, hogy egy józan perce nem volt. Sokszor már -szégyellem is kimondani- de idegenkedtem tőle. Különben fantasztikus egy ember, de az alkohol mindent lerombol. Aztán kb 8 éve egyáltalán nem iszik, és ennek talán én örülök a legjobban. Viszont az alkoholhoz való hozzáállásom nem változott.
2009. nov. 14. 09:13
 6/14 anonim ***** válasza:
48%
Hát ha még ezt a kicsit sem nézed el hanem sárkánykodsz magad ellen fogod fordítani.
2009. nov. 14. 15:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

nem fordul elő gyakran ilyen

de volt már rá példa,hogy ketten cipelték haza:D 2 órán át azt figyeltem,hogy biztos lélegzik-e még...két napig volt másnapos a drága...utána vagy fél évig egy sörre se nézett rá:D

de ált együtt megyünk bárhová,ha szeretne,had igyon,nemzavar,mivel tudom,hogy sosem lesz gyakori,3-4 havonta meg belefér:)

2009. nov. 14. 16:14
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is felöntök egy kicsit :) Bulizni, szórakozni együtt kell, nem mindig külön-külön. Ha meg ölelget-szeretget, az a jobbik eset. Én akkor rágtam be, ha exem hülye lett részegen és beégetett társaságban. :S Ilyen miatt már lett vége kapcsolatomnak. De ha úgy viselkedik, ahogy leírod, az nem gáz. Te is lazíts inkább, Neked is kijár! ;)
2009. nov. 16. 10:05
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Én kimondottan örülök neki,mikor végre rá tudom venni,hogy lazítson egy kicsit,és ilyenkor nem is érdekel mennyit iszik,nem én leszek másnapos :) De tudja hol a határ
2009. nov. 16. 10:38
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Az én exem minden hétvégén finoman szólva becsiccsentett, mert hát fiatalok vagyunk, szórakozzunk. Nagyon nem szerettem, mert ilyenkor olyan idiótán viselkedett, hogy szégyenkeztem miatta és ha ezt megemlítettem mindig megsértődött, mert szerinte ez vicces.

Hál'istennek elhagytam.

2009. nov. 16. 10:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!