Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm nevében kérdezek....

Barátnőm nevében kérdezek. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
9 éve van együtt a barátjával,együtt élnek.túl vannak sok beültetésen,nem sikerült a baba.azt mondták nem lesz gyereke soha.hitelt vett fel.hogy finanszírozzák ami a lombikhoz kellett.pasi 250-et keres,barátnőm 70-et.albérletben élnek,az össz.költsége 55000 ft.garzon.pasija 2 hete elhagyta.biztattam barátnőmet hogy megoldjuk a helyzetet.mert ugye 70ezerből 55-öt ha kifizet nem marad semmi.hozzám nem tud jönni mert garzon lakásban élünk mi is 3-an.szüle,nagyszülei,testvérei nincsenek.most kiderült,teherbe esett spontán,ami doki szerint is csoda.most mit tegyen?végre anya lehetne,erre vágyott.de egyedül maradt,magát se tudná rendesen eltartani.ha elveteti,nem lesz még egyszer ilyen csoda.pasit kerestük,de felszívódott.mit tegyünk?hogyan tovább?
2009. nov. 13. 21:14
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
és mi lenne,ha hozzád költözne,átmenetileg? az nem megoldható?
2009. nov. 14. 12:06
 12/14 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!ötletnek nem rossz,de mint írtam mi is 3-an lakunk egy garzonban.olyan zsúfolt a hely,már egy ágy se férne be.pár napíg el lennénk valahogy,de hetekre nem megy.
2009. nov. 14. 13:46
 13/14 anonim válasza:

Szerintem is mindenképpen tartsa meg a babát a barátnőd!!!!

És ahogy az egyik válaszadó is javasolta, anyaotthon. Nem teljesen ugyanaz a történetünk, de én így tettem, néhány hónapra. Teljesen rendben volt a hely és az emberek is.

Ez ügyben ha segítség kell nyugodtan írj.

2009. nov. 15. 11:33
 14/14 anonim válasza:

SZia!

Hasonloan sz@r, szinte remenytelen helyzetben vagyok. Szeretnek a baratnoddel beszelni, hatha 2 hasonlo sorsu ember tud egymasnak segiteni.

2009. nov. 22. 05:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!