Barátnőm nevében kérdezek. Hogyan tovább?
mindenképp tartsa meg, főleg ha ilyen nehezen jött össze.
A többi megoldódik magától.
A garzonba is fogadhat valakit, és akkor feleződik a költség.
Vagy akár te is feladhaTOD a mostanit, és hozzá költözhetsz.(persze ti tudjátok, hogy miért igen, és miért nem, csak 1 lehetőség).
Szóval olyan még nem volt senkivel, hogy sehogy ne legyen, hidd el az idő megold mindent. Sokkal nehezebb lesz neki egyedül, de a gyerektartást kell, hogy fizesse az apa.
A babát ne vetesse el, nem tehet róla, hogy az apja épp most lépett le, amikor ő meglepte őket.
Hát szerintema barátnőd első körben értesíthetné az exét hogy apa lett!!!!
Talán még újra összejöhetnek a dolgok, az is lehet hogy a pasi emiatt hagyta el, ami nyilván nem szép dolog, de még rendbe lehet hozni ezt!!
Szóval szerintem azonnal meg kell keresni a pasit!!!
És közölni vele hogy sikerült amire 9 éve vágynak!!!
Szerintem sürü bocsánatkérések közepette fog visszakúszni a küszöb alatt!!
Leginkább az lenne a leghatásosabb, ha te tennéd ezt meg !! Neked kellene közölni az exxel hogy apa lett, nem a barátnődnek!!
De később a barátnőd is megerősítheti!!!
Mellesleg nem akarok huhogni előre de a pár hetes terhesség ennyi tortura után annyira bizonytalan...
Lehet hogy semmi sem lesz belőle..
De azért az ex mindenképpen jó ha tud róla!
1. adjon fel hirdetést lakótársról.
2. értesítsétek a pasit h mi a helyzet.
Szia!
Szerintem még pár hetet húzzon ki az albiban.Lehet ogy előkerül addig a pasi. Közben keressetek anyaotthont! Oda már terhesen is be lehet költözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!