Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátnőm nevében kérdezek....

Barátnőm nevében kérdezek. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
9 éve van együtt a barátjával,együtt élnek.túl vannak sok beültetésen,nem sikerült a baba.azt mondták nem lesz gyereke soha.hitelt vett fel.hogy finanszírozzák ami a lombikhoz kellett.pasi 250-et keres,barátnőm 70-et.albérletben élnek,az össz.költsége 55000 ft.garzon.pasija 2 hete elhagyta.biztattam barátnőmet hogy megoldjuk a helyzetet.mert ugye 70ezerből 55-öt ha kifizet nem marad semmi.hozzám nem tud jönni mert garzon lakásban élünk mi is 3-an.szüle,nagyszülei,testvérei nincsenek.most kiderült,teherbe esett spontán,ami doki szerint is csoda.most mit tegyen?végre anya lehetne,erre vágyott.de egyedül maradt,magát se tudná rendesen eltartani.ha elveteti,nem lesz még egyszer ilyen csoda.pasit kerestük,de felszívódott.mit tegyünk?hogyan tovább?
2009. nov. 13. 21:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

mindenképp tartsa meg, főleg ha ilyen nehezen jött össze.

A többi megoldódik magától.

A garzonba is fogadhat valakit, és akkor feleződik a költség.

Vagy akár te is feladhaTOD a mostanit, és hozzá költözhetsz.(persze ti tudjátok, hogy miért igen, és miért nem, csak 1 lehetőség).

Szóval olyan még nem volt senkivel, hogy sehogy ne legyen, hidd el az idő megold mindent. Sokkal nehezebb lesz neki egyedül, de a gyerektartást kell, hogy fizesse az apa.

A babát ne vetesse el, nem tehet róla, hogy az apja épp most lépett le, amikor ő meglepte őket.

2009. nov. 13. 21:19
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát szerintema barátnőd első körben értesíthetné az exét hogy apa lett!!!!

Talán még újra összejöhetnek a dolgok, az is lehet hogy a pasi emiatt hagyta el, ami nyilván nem szép dolog, de még rendbe lehet hozni ezt!!

2009. nov. 13. 21:21
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Szóval szerintem azonnal meg kell keresni a pasit!!!

És közölni vele hogy sikerült amire 9 éve vágynak!!!

Szerintem sürü bocsánatkérések közepette fog visszakúszni a küszöb alatt!!

2009. nov. 13. 21:25
 4/14 anonim ***** válasza:
63%

Leginkább az lenne a leghatásosabb, ha te tennéd ezt meg !! Neked kellene közölni az exxel hogy apa lett, nem a barátnődnek!!

De később a barátnőd is megerősítheti!!!

2009. nov. 13. 21:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Mellesleg nem akarok huhogni előre de a pár hetes terhesség ennyi tortura után annyira bizonytalan...

Lehet hogy semmi sem lesz belőle..

De azért az ex mindenképpen jó ha tud róla!

2009. nov. 13. 21:29
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
De hogyan, ha a pasi nyomtalanul eltűnt?
2009. nov. 13. 21:35
 7/14 anonim ***** válasza:
100%

1. adjon fel hirdetést lakótársról.

2. értesítsétek a pasit h mi a helyzet.

2009. nov. 13. 21:39
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem még pár hetet húzzon ki az albiban.Lehet ogy előkerül addig a pasi. Közben keressetek anyaotthont! Oda már terhesen is be lehet költözni.

2009. nov. 13. 22:29
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Azért az sem jó, ha a gyerek miatt megy vissza hozzá a pasi. Valamiért biztos elhagyta. Talán már nem szerette annyira.Pláne, hogy írja a kérdező, hogy a pasi felszívódott, szóval nem nagyon kereste a exét. Ezen a gyerek nem változtat sokat. Persze, szóljon neki, az apa vállaljon felelősséget, támogassa, de nem biztos, hogy feltétlenül jó, ha újból összejönnek. Járjon utána a lány, hogy milyen segítségeket vehet majd igénybe, mint egyedülálló anyuka, és tartsa meg a babát. Ti pedig barátok, segítsetek mindenben. Már most nézzetek szét a családi-baráti körben, hogy kinek vannak felesleges babacuccai. Rengeteg jelent már az is, ha nem neki kell megvenni mondjuk a babakocsit, vagy a kiságyat.
2009. nov. 14. 06:31
 10/14 A kérdező kommentje:
én nem tudom feladni a lakást,sajátom,most vettem örökségből.írtam hogy felszívódott a pasi,akartuk értesíteni.állítólag valami nővel bécsbe ment.de beszélnek mindent.azért keresem,de még a száma is megváltozott.rám számíthat mindenben.szerintem nem jó ötlet,hogy valaki idegen odaköltözzön.főleg ha baba lesz.egy szoba van.meg a főbérlő se biztos hogy engedi.nézegetek neki albérleteket,hátha találok olcsóbbat.tuti van csak keresni kell.maxs ha nagyon nem tudja eltartani magát akkor pár hétíg itt lesz,míg találunk valamit.pasi anyukáját megkerestükj,elmondtuk neki mi van.de ő se tudja hol a fia.de talán nála jelentkezik majd.hátha segít ő is.csak lesz valahogy...
2009. nov. 14. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!