Létezik olyan, hogy nem ismeri el a gyerekét?
Igen, a férfiaknak is legyen joga eldönteni, hogy szeretnének-e gyereket. Ezért védekezzenek ők is!!! Ha meg mégse, akkor vállalják a következményeket.
Nincs más módja a barátnődnek, mint értesíteni a férfit, hogy a bíróságon apasági pert készül indítani. Mert itt nemcsak a szülőknek, hanem a születendő gyereknek is van joga. Pl. tudni, hogy ki az apja.
Barátnő járjon utána, hol lakik a lehetséges apa, és írja meg neki. Vagy próbálkozzon tovább a telefonnal.
Akár elismeri akár nem, mivel vérszerinti leszármazott, örökölhet!!
Ezt ne tessék majd elfelejteni közölni a gyerekkel is ha itt lesz az ideje!!!
Apukát meg figyelemmel követni!!
Perrel érvényesítheti később az igényét a gyerek!!!
Uh nyugi mert apuka előbb - utóbb így is úgyis fizetni fog!!!
Hogy 19:59 milyen baromságokat írt!
Ha valaki nem akar gyereket, védekezzen. Ha megvan, nincs joga megölni.
A férfi, ha nem akar gyereket, védekezzen. Ha nem tette, vagy ennek ellenére összejön, vállalja a következményeket, elvégre felnőtt ember. Vagy nem az?
Előző adta a legjobb ötletet. Ez egy nem kívánt baba se az apának, ahogy elnézem, az anyának se. Egy pár, aki 3-4 éve vár arra, hogy végre örökbefogadhasson egy kisbabát, na annak kívánt gyerek lenne.
Azért annyiban hagy védjem meg a kérdező barátnőjét, hogy nem gondolom, hogy ezzel akarta "megfogni" apukát, hisz már későn vette észre, hogy terhes (ilyen azért volt már a történelemben), és azért normális, hogy ezt közli az apával is.
A védekezésről meg annyit, hogy nekem anyukám mindig azt mondta, hogy ha ahhoz elég felnőtt vagy, hogy szexeljél, akkor ahhoz is legyél, hogy védekezz. Egyébként a kérdező nem írta, hogy nem védekeztek. Mindegy, a felelősség akkor is 50-50%. Nincs olyan, hogy az egyik hibásabb. Ketten kellett hozták, és tudták, hogy mi lehet a következménye. Na és össze is jött. A
A lánynak mindenképpen el kell valahogy érnie. Olyan nincs,hogy senki sem tud semmit a pasiról. Mindenképpen menjen be a helyi bíroságon a panasznapra, ott majd elmondják neki, hogy mi a teendő, ha az apa továbbra sem vállalja a felelősséget.
Nem én vagyok terhes, hanem a barátnőm. Valószínűleg ha én ilyen cipőben lennék mint ő, nem ide írogatnék :)
19:08! Nem harcias vagyok, csak nem az volt a kérdésem, hogy "Mi a véleményed a barátnőmről?". Ezért nem tartozik ide, hogy ő milyen lány. Én is tudom, hogy milyen, megvan róla a véleményem. De mivel a barátnőm, szeretnék neki segíteni.
19:07! A férfi elvált. Van 2 gyereke, azokkal sem törődik, mert 200 km-re vannak. (Tudom, meg lehetne oldani, hogy lássa őket. Mégsem tesz semmit. Ez az ő dolga, szintén nem tartozik ide.)
19:10! Tudjuk, ezért szeretnénk a pert elkerülni.
19:11! Segítséget várok, NEM VÉLEMÉNYT. Köszi!
19:18! Nem tudom, ki tudná-e fizetni részletekben, ha lehetne. Gondolom, ha mégis apasági lesz, akkor kölcsön fog kérni valakitől.
19:21! Ezzel nem segítek neki, ha a szemébe mondom. (Akkor sem, ha esetleg így van. egyébként meg nem így van)
19:50! Ha a barátnőm észreveszi, hogy terhes, akkor elveteti, és a férfi ki is fizette volna az abortuszt. (Erről még én beszéltem vele, mert ez az illető a barátom munkatársa. Végülis rajtunk keresztül ismerték meg egymást.)
19:59! Egyikük sem akarta a gyereket. Felelőtlenek voltak mindketten, ez igaz. Nem egyéjszakás kalandot akartak, de egy hónap után kiderült, hogy a 14 év korkülönbség túl sok, nem illenek össze. Aztán egy félreértés miatt megszakadt a beszélő viszonyuk is. Mindkettő túl makacs volt ahhoz, hogy a másikat keresse.
20:21! Már beszélt volna a férfivel, személyesen, ha ő hajlandó lenne meghallgatni. Nem szeretnénk beleavatkozni (se én sem a barátom).
20:28! A bnőm nem csak pénzt akar az apától, hanem hogy látogassa, törődjön vele. Hiszen az ő fia. (Már a neve is megvan).
23:14! Nem akarja sem a pasit visszaszerezni, sem egy hatalmas összeget a pasitól. Szeretné, ha felvállalná a gyerekét, és törődne vele, ahogy egy apának kell.
23:21! Ezt már javasoltam neki, leüvöltötte a fejem. (Én arra gondoltam, a nővérének adja, mert neki nem lehet gyereke. Nem akarja. Ennél többet nem tehetek.)
23:41! A férfi mondta, hogy ne védekezzenek, mert ő nem szereti az óvszert. És, hogy majd vigyáz.
06:40! Ha a férfi pár napon belül nem jelentkezik, akkor a barátnőmmel személyesen megkeressük. Tudjuk hol dolgozik (a barátom bármikor megtudja mondani, hogy a munkaideje alatt épp hol van a férfi.), vagy hogy hol lakik. Eddig azért nem kerestük meg személyesen, mert nem akartuk "zaklatni". Azt hittük, a férfi lesz elég felnőtt ahhoz, hogy ő is akarjon találkozni. Hát, tévedtünk.
Igen létezik de neked ezt tudnod kéne hisz ezek szerint anya vagy ...te tudod ki az apja szval elkéne neki mondani ha nem ö mer ha kér apaságit kiderül és akkor ugyis szopacs de ha elmondod neki akkor talán még lesz együtt jővőtök.
Sok sikert kián:
Csaróli Annamária /CunciihhhBébiihh kicsijének kedvence akivel egész nap kur most is azt csinálja csak még az eleén van idő rni erő.mert nem anyira szeri de ez tod hogy van nem?/
50 éves Nagyszentjánosról
igaz értek ezekhez fogadd el a cuncis tanácsoimat..
nah sziaaCuncim .nincs kedved északázni?
egy kicsit ahncurozni?
mert van tvisterem is.:)
Cunciihh béébii.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!