Miért hazudott a párom?
Volt egy időszakunk (régebben, még a kapcsolatunk elején), mikor sokat veszekedtünk a párommal az egyik exe miatt, konkrétan akivel előttem együtt élt. Nem voltak házasok, gyerek sem született a kapcsolatból. Már vagy 5 éve szakítottak, mikor mi megismerkedtünk, ezért sem igazán értettem, hogy miért olyan gyakori téma ez a nő. Az anyukája is szokta emlegetni előttem. Néha úgy beszéltek róla, mintha valami rokon lenne. Már hallásból ismertem a csaj egész családját, szinte mindent tudtam róla, pedig nem érdekelt. Egy idő után már úgy éreztem, hogy fontosabb, mint én. Mikor kirobbantam, azt mondta a párom, hogy ő lezárta vele a dolgot, amúgy is szakítottak volna, mert már az utolsó egy évük csak kínlódás volt, párom már nem szerette, csak mindig elodázta, hogy kidobja. Állítólag még rendetlen is volt, nem tudott főzni sem, sokat csavargott, és sokat ivott. Rendbe jött a kapcsolatunk, gyermekünk is született. Viszont...
Tegnap a párom mellett ültem és kerestünk egy fontos telefonszámot a mobiljában. Segítettem találgatni, vajon milyen néven lehet bejegyezve a szerelő. Akkor láttam meg, hogy még mindig megvan az ex telefonszáma, pedig a vitánk után azt állította, hogy kitörölte még a számát is. Azzal magyarázta a dolgot, hogy csak azért hagyta meg a számot, hogy ha hívná esetleg a csaj, akkor tudja, hogy ki telefonált, bár már évek óta nem jelentkezett. Azt is mondta, hogy ő sosem hívta mióta együtt vagyunk.
Mégis most becsapva érzem magam. Nem tudom, hogy annak ellenére is, hogy boldogok vagyunk együtt még mindig nem tud tőle elszakadni, vagy tényleg nincs jelentősége a dolognak. Azt sem értem, hogy miért hazudta, hogy kitörölte a számát, aztán mégsem. Tanácstalan vagyok, és megingott a hitem. Azt hittem, hogy boldog velünk.
Akkor csináljál problémát a számból, ha hívja is. De ezt nem írtad. Egyébként manapság nem sokat számít egy telefonszám megléte, vagy meg nem léte. A neten ezernyi lehetősége van az embernek tartani a kapcsolatot akivel akarja. Viszont most aztán nehogy a gépén is elkezdjél kutakodni. Ha tartaná a kapcsolatot vele, szerinted nem a neten tenné, ahol kevésbé bukhat le? Ha nem tartja, akkor pedig elfér az az egy szám a többi sok között.
Azt sem írtad, hogy anyósoddal mikor az exről beszélnek, ki hozza fel a témát. A férjed vagy anyósod. Mert egyáltalán nem mindegy. Ja, és szerintem ott érdemes figyelni, ahol valamit titkolnak. Márpedig ha előtted beszélnek róla, akkor abban sok titkolózás nincs.
(10) Tudd az a bántó, ha egy ember elvárja a másiktól, hogy kukázza az életében az emlékeket.Elvárja, és ezért minden érzelmi zsarolásnak mndott ócska trükköt be is tesz érte.
Az meg csak egy plusz, hogy olyan emberrel nem kezdesz nőként, aki még a multjában él.
én voltam már olyan helyzetben, a párom folyamatosan emlegette az exmennyasszonyát és már krvára idegesített, mert mindig azt mondta hogy ugyis ez lesz meg az lesz mert a vikinél is ez volt meg az volt stb stb stb... egyik ilyen érzékenyebb napomon "kissé" ingerülten megkérdeztem tőle hogy figyi szerinted engem hogy hívnak? attól hogy annyiban hasonlítok az exedre hogy van egy pnám meg két mellem még nem vagyok ő, ugyhogy le lehet szállni a témáról..
persze a végén még ő volt megsértődve hogy most miért kapom fel a vizet... de legalább többet nem hozta szóba a dolgot
5 év után még az exén problémáztok?
Lehet az ex már rég boldog párkapcsolatban él valaki mással, és a "párod", ha felhívná azt sem tudná, h ki az kapásból.
Amúgy a zabigyerekhez, meg a "felhőtlen boldogsághoz" gratulálok.
14-es mielőtt undorító módon nyilvánulsz meg kicsit nézz utána annak a szónak amivel itt dobálózol.
Te gratulálgatsz itt másoknak? Kíváncsi lennék a te magánéletedre mert gondolom az maga a tökély. Szánalomra méltó vagy h még értelmesen megnyilvánulni sem tudsz.
Kérdező. Totál felfújtad az egészet. Ha nem szeretne már nem veled lenne hanem vele. Kár ezen kattognod, csak azt éred el h veszekedni fogtok a semmin és a kapcsolatotok is rá mehet.
Édesem, amennyiben nem vagy házas, az bizony zabigyerek, de régen fattyúnak hívták.
Azért, mert itt már a 14 éveseknek is "párjuk" van, attól az még nem lesz a férjed.
Párja meg egyébként a galambnak, zokninak, cipőnek van.
Amúgy, ha ez neked az "undorító" megnyilvánulás (hogy nevén nevezem a dolgokat) és nem a 15 ös "modoros" válasza:
"Mondjuk én a helyedben ott kivágtam volna a pasit a büdös p***ába, amikor többet volt emlegetve az ex mint a ti."
ahhoz is csak gratulálni tudok!
1. Nem oriztunk mi egyutt libat suerintem h edesmnek szolithass...
2. A zabi es fattyu szot arra szokas hasznslni igen ha hazassagon kivul szuletik, DE a par nem el egyutt es kulon neveleik, esetleg ugy jott a baba h felrelepesbol, na az a zabi.
3. Az h a masik valaszolo is irt egy cifrat az is egy dolog de o nem a kerdezot sertegette, ming te.
4. Az h nem veszed eszre a kulonbsegeket csakis teged minosit, es mutat be mennyire primitiv vagy. Mivel a gyereket sertegeted aki az egeszrol nem tehet semmit.
5. Nagyon sok mindent lehet a neven nevezni de megse tesszuk mert banto es serto. Ez a nagy kulonbseg. Csak ezt nem tudod felfogni.
Mielott azzal jonnel h bizonyara azert szoltalak meg az undormany szohasznalatodert mert erint a dolog, megelozlek h megnyugodj nem igy van. Hazassagban elek es igy van gyerekunk. De ilyen emberrel mint amilyen te is vagy ( mar csak a megynilvanulasodbol kiindulva) kar magyarazni a mareknyi felfogasoddal ugyse fogod megerteni h mi is a gond veled. Itt ezzel be is fejeztem veled a temat. Tovabbi jo mocskolodast szedrol. Nagyobb orom sose erjen minth itt nevtelenul szidhatod a masikat. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!