Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok mi az oka annak...

Mit gondoltok mi az oka annak h az anyósok rosszindulatúak? Sok ilyet hallok ezért nem szeretnék megházasodni

Figyelt kérdés

2013. okt. 24. 12:13
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Azért nem jönnek ki a menyekkel az anyódok, mert sokszor úgy viselkedik a feleség/barátnő, hogy az anyós azt érzi teljesen elveszik tőle a fiát. Mi a ritkább táborhoz tartozunk imádom az anyósomat, és ő is engem. Anyának hívom, apósommal más a kapcsolatom ő távolságtartóbb ő csibének hív, én egyszerüen csak apósnak és magázom. De anyósom olyan mintha az anyukám lenne, mivel az enyém meghalt teljesen úgy érzem hogy "pótolja" őt. ( persze az elsőszámú anyám most is és mindig az igazi marad) de fura a kapcsolatunk, barátnő, anya minden egyben :) bármit megbeszélhetek vele, nem kell vigyáznom előtte hogy mit mondok .
2013. okt. 24. 13:10
 12/16 anonim ***** válasza:
79%
Az anyos akkor gonosz ha hagyják.
2013. okt. 24. 13:16
 13/16 anonim ***** válasza:

Helyesbítsük a kérdést!

Mit gondoltok, mi az oka annak hogy az anyósoknak rossz a hírük, sok vicc születik a kibírhatatlanságukról, stb.?

Így ez már nem olyan előítéletes. Hiszen azért vannak jó anyósok is.

De az isten áldjon meg! Nehogy ezért ne akarj már NEM megházasodni!

2013. okt. 24. 13:17
 14/16 A kérdező kommentje:

"Az anyos akkor gonosz ha hagyják."

hááát ha boszorkány égetést csinálunk nem gonosz XD

2013. okt. 24. 15:47
 15/16 anonim ***** válasza:

Persze, az anyósok rosszindulatúak, a nők pénzéhesek, és csak gazdag pasit keresnek, és az összes férfi csalja a feleségét. Ezekről a h ü l y e általánosításokról szól a kérdések nagy része a gyakorin. Bocs kérdező, de ha ilyeneket tényként fogadsz el – főleg ha még megnősülni se akarsz ezek miatt –, akkor Te egy nagyon buta ember vagy.

Nekem pl. nagyon jó a kapcsolatom anyóssal-apóssal, és a páromat is szeretik az én szüleim. Ilyenre is nagyon sok példa van.

2013. okt. 25. 10:21
 16/16 A kérdező kommentje:
bocs utso de gondolkozz mai világba a tizenéves kis ribik is a megjelenésrae hajtanak mondjuk ez mindig is így volt s lesz is de a kivétel erősíti a szabályt ( ha nő vagy 90% h többen dugtak meg és h első dolog nállad is h a pasi milyen megjelenésű= jó cuccok drágák és ha nincs jó cucca nem veszed a palit észre)
2013. okt. 25. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!