Egy házban aludni az exférjjel tényleg olyan nagy bűn?
Egyszer elváltam, van egy közös lányunk is a voltférjemmel. Normálisan váltunk, nem estünk egymásnak, utólag pedig mondhatni, hogy elég baráti lett a kapcsolatunk. Abszolút nem érzünk már semmi egymás iránt. Úgy alakult, hogy valamelyik nap nem volt hova mennem aludni. Gond volt a fűtéssel itthon, a párom nem volt idehaza. Kisbabával nem akartam fűtetlen házban maradni. Úgy volt barátnőmhöz megyek át, de neki közbejött valami, amit ugyan lemondott volna, de mondtam neki, hogy menjen nyugodtan megoldom máshogy. Anyósomékhoz mentem volna át, meg is lett beszélve félig-meddig. A nagylányom az apjánál aludt volna, amikor találkoztunk felajánlotta, hogy menjek át én is a babával, van hely. Szívesebben mentem oda, mert mert anyósoméknál lakik a részeges apja is, nem nagyon bírom elviselni az öreget. Beszéltem párommal is, ő is azt mondta, menjek inkább a voltférjemhez. (nem szereti, illetve nehezen viseli ő is a nagyapját) Így végül a voltférjemnél aludtunk mi is a kicsivel.
Végül úgy felfújták ezt az esetet anyósomék is, anyám is, hogy csak lesek. Nem tudom mi ebben olyan nagy dolog. Vagy tényleg olyan nagy "bűn"?
A nagy nap (The Big Wedding), Robert De Niro film jut erről eszembe. Ott hasonló dolog történt csak annyi különbséggel, hogy bevallották, hogy sex is volt.
Ne legyen lelkiismeret furdalásod, ha ott alszol teljesen természetes, hogy összebújtok. Nincs ezzel semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!