Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit szólnátok, ha a párotok...

Mit szólnátok, ha a párotok kijelentené, hogy most egy-két hónapig nem akar dolgozni?

Figyelt kérdés
2013. okt. 24. 09:11
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Az előzőkkel értek egyet, szerintem is koncentrálj a vizsgáidra, a jövőd (jövőtök) nagyban múlik ezen. Ráadásul ha mégis megszorulnátok, alkalmi diákmelókat simán el tudsz vállalni, lassan több a diákmeló, mint a rendes. (Gondolom nem kell utánatok Tb-t meg egyéb járulékokat fizetnie a munkaadónak.) A lényeg, hogy én támogatnálak, csak mindent beszéljetek meg; költségvetés, mikortól keresel új helyet... stb. ;)
2013. okt. 24. 10:28
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

szerintem belefér

ha beszélsz nyelveket angolt + valamit akkor elhelyezkedhetsz callcenterben is ott lehet részmunkaidőben dolgozni akár napi 4 órában is és megkeresnél ugyanennyit mint amennyit most

2013. okt. 24. 12:04
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Indokod alapján simán belefér a 2 hónap. Tényleg csak a rizikó miatt gondolandó meg, nehogy pont a párod munkahelye is megszünjön ez idő alatt. Nagyon hamar el lehet adósodni, lecsúszni a lejtőn.
2013. okt. 24. 12:05
 14/16 anonim ***** válasza:
66%

Ha ezt így kijelentené,akkor valószínűleg lapátra tenném elég hamar.

Más lenne, ha megbeszélnénk közösen, és együtt hoznánk ilyen döntést. Én is azt gondolom,hogy nagyon fontos a tanulmányod, viszont 120ezer Ft két ember eltartására, albérletre/rezsire baromi kevés.

2013. okt. 24. 12:16
 15/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Így kicsit bátrabban merem ezt elmondani neki :)
2013. okt. 24. 12:50
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha megnyerte az 5os lottot, akar 3 is lehet :)
2013. okt. 24. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!