Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek, ha megismerkednétek egy nővel/férfival és pár hónap után kijelentené, hogy ő külföldre akar menni dolgozni amint lehet? (pl. Anglia)
1) Kapcsolat végét jelentené
2) Megmondanátok, hogy oké menjen, de ti inkább otthon maradnátok és interneten tartanátok a kapcsolatot
3) Amint lehetséges lenne mennétek utána ti is
4) Megpróbálnátok lebeszélni a külföldi életről
Na én még jó,hogy simán itt hagynék akárkit,hogy külföldön dolgozhassak...
Hát én többre nézném a jövőmet,mint hogy valakinek kellek-e vagy nem.De szerintem ha lenne ilyen,akkor szakítás lenne,azért a távkapcsolatnak is vannak határai...
ha ő lenne életem szerelme, és megkérne, hogy tartsak vele, akkor minden további nélkül követném. Viszont, ha csak egy pasas, akivel kavargatok, néha összejárunk, szexelünk és beszélgetünk, közös progikat csinálnánk, akkor nem hiszem, hogy feladnám az itthoni életem. Sőt, nem is akarok Mo-ról elmenni, tehát csak ideig óráig tartanám vele a kapcsolatot, max néha kimennék hozzá látogatóba. Nem beszélném le semmiről, elvégre az ő élete.
Szóval bizonyos idő után a kapcsolat végét jelentené, mivel nem közösek a céljaink...
Hát nem tudom, nem egy korrekt hozzá állás tőle, én beteg anyám miatt voltam itthon. - a három fivérből öt évig.
De az első komoly - ezt az első napokban - amit közlők, hogy senki nem számítson arra, hogy ha eladom a házam, egy hónap múlva még az országban leszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!