Ha kimegyek Angliába, mint au pair, (kb. ) 3 hónapra, szerintetek segít ez a 3 hónap abban, hogy jobb nyelvvizsgát tegyek le?
Sziasztok!
Jövő ősszel kell nyelvvizsgáznom(ez az OKJ-s vizsga egyik feltétele),ezért arra gondoltam,hogy kimennék Angliába nyárra au pair-nek.
Elsősorban azoktól szeretnék segítséget kérni akik rendelkeznek némi tapasztalattal ez ügyben.
-Ti melyik irodán keresztül mentetek?
-Mennyibe fájt (csak kb. árra lennék kíváncsi:))?
-Hogy zajlott az interjú?
-Milyen papírok(pl.Dear Family levél..stb.)kellenek?
-Mennyire tudtatok angolul?(Tudom,nem folyékonyan beszélő diákot keresnek,de azért mégis :))
...ezen kívül bármilyen információt szívesen elolvasok amik szerintetek hasznos lehet számomra.:)
Szia
Én csak azt tudom ,hogy Finnűl egy hónap alatt a nulláról ösztöndíjas diákként kezdő szinten jőttem haza. Mindent amit tudok köthetem tapasztalathoz így sokkal egyszerűbb volt. Mellesleg nem is beszéltünk finnűl csak ahogy figyeltem meg odamentem egy csoporthoz.
Mindenképpen úgy gondolom ,hogyha kimész megtapasztalod a nyelvet egyszerűbb lesz a vizsga.
Nekem annó azt mondták ,hogy ameddig a cnn-bbc csatornákat nem érted folyamatosan nem tudsz angolul.
Sok sikert!
Visszafelé kezdem.
Kedves utolsó!
Először is,nem kioktatást kértem,hogy mennyi időre menjek:) Sejtettem,hogy ez lesz.Én tudok olyan közvetítőt akinél létezik nyári,3 hónapos munkalehetőség(már több példa is volt rá!!).
Ettől eltekintve,köszönöm a segítséget ,és köszi,tanulok is szorgosan :)
Arról már olvastam,hogy a közvetítőnek nem kell fizetni,ahol fizetni kell,az gáz,úgyhogy örök hálám,hogy ezt megerősítetted:)Ezek alapján próbálok tájékozódni.
Kedves 1. válaszoló!
Ez jó! Én is hallottam a bbc-s sztorit!:D
Akkor tényleg lehet benne valami....
Neked is köszönöm a segítséget!
Igen,abban "kéne",hogy segítsen :).Az írásbelivel nincs baj,csak sokat gondolkodom,hogy mit akarok mondani :D
Köszönöm a választ!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!