Anyám szinte utál engem. Mit csináljak? Sokat sírok emiatt.16/L
Sajnos anyukád beteg. Ezt nyilván ő nem tudja... nagyon nehéz helyzetben vagy, de valahogy rá kellene bírnod arra, hogy elmenjen egy szakorvoshoz.
Erőt és kitartást kívánok neked!
Sajnos engem is utál anyám,mindenért ordítozik velem,Ha pénzt adok neki akkor jó vagyok neki de 5 perc után nem.Nem tetszik neki hogy spórolók,de nem ért meg hogy ki adna nekem pénzt ha valami közbejönne.Azt mondta hogy ő nem adna,mondjuk tőle nem is kéne.Mindenfélének lehord,pedig mindíg segítettem neki,nem cigiztem nem jártam sehova...
Próbálj messzebb suliba menni és kolis lenni.Mamádhoz nem tudnál menni,és arrafelé suliba menni?
Öngyilkos ne legyél.Anno én is kívántam magamnak ilyeneket.Anyám is mond ilyeneket hogy miattam veszekszik apámmal.Pedig nem,csak az alkohol miatt.Gyülőlöm anyámat,a párom sem szereti,mert mindíg hazudik,és látja hogy hogy beszél vele.Pl.most halottaknapján is ordítozott velem,mert mintha én tehetnék róla hogy nem tud elmenni az anyja apja sírjához.Ha nem inna annyit akkor elmehetne.Mndennap megiszik egy csomó pálinkát meg sör.egy csomó cigit elszív.nem kell annyit inni,és eltudna menni.Kb 20éve nem volt arra.És vagyok neki a szégyen,hát pedig ő az.Mindíg leszégyenít a viselkedésével anyósék elö is.Már ők is kismerték.ők jobban szeretnek engem mint a szüleim,névnapkor,szülinapkor.azt se mondják hogy bakk.Mi pedig veszünk nekik egy csomó mindent.
Bocsi hogy ezt leírtam,de ez jött magától.Szóval engem is szívat mindíg,ordítozik,stb..stb..mindenért én vagyok a hibás....st
Mindenképp menj el onnan mert idegroncs leszel(mint én).Sajnos van hogy a barátomon adom le a feszültséget:(
Barátnőkkel pedig majd találkozol és beszélsz telefonon,de menj el otthonról.
22/L
Bocsi mégegyszer,amiket leírtam.(nem ide tartozik)
Burok
A Holdfogyatkozás
Újhold
Alkonyat
Azért adj hírt magadról, hogy mit intéztél!
* Automatikusan eltávolított tartalom.
sziasztok! köszi a válaszokat! kórházba kerültem megint(kóros vérlemezlecsökkenésmiatt), most jöttem haza, nyáron is ugyanez volt a bajom, és akkor is nagyon összevesztünk előtte, most is nagy összeveszés után lett ez megint.. nyáron anya kérdezte is apától halkan h 'szerinte lehet-e attól ez h nagyon összevesztünk?' hallottam, hogy anya így gondolja, és talán most is ettől van megint.. mind1, ez van..
a könyveket visszakaptam, mivel kórházba kerülésem miatt.. (de azért köszi a linkeket, jól jönnek majd, meg a Burkot még nem olvastam :) )anya sokszor mondja h úgy aggódik meg minden, sokszor meg mondja h kikészítem őt ezzel h bajom van, és ezt tök bunkón mondja, mintha szándékosan tenném.. Tehetek én róla, hogy megint bajom lett? :/ valamikor normális, valamikor meg kicsit másabb.. ma pl mentünk a duna plázába a wc-re, és megkérdi tőlem: 'tesód mosott kezet?' én:'igen' ő: 'szappannal?' én: igen ő: szappannal(ezt kicsit kihangsúlyozva bunkón kérdezte) én: igen,igen,igen ettől de úgy begurult, mert h milyen bunkó vok h nem válaszolok neki az első kérdésnél. Pedig igen, és ilyen kicsinyes dolgokon lovagol...
Amúgy telefonálni nem nagyon tudok ismeretlennel, nem hallom jól a telefont...(hallássérülés, csak ismerőssel tok rendesen telefonálni..)
Gyógyulást kívánok Neked!
Ha a telefonálással kapcsolatos nehézségeket nekem mondtad, akkor megadok egy olyat, amelyiknél nem kell telefonálni, mert e-mail-t is lehet nekik írni:
én már írtam nekik e-mail-t, és tényleg válaszoltak.
A súlyosabb betegségek miatt se veszítsd el a teljes reményt, tíz év múlva még a ma gyógyíthatatlan betegségek jó részét is lehet majd gyógyítani. Szerintem éppen a hallássárülést is lehet majd véglegesen gyógyítani, nagyon gyors az előrehaladás ezen a téren is.
ez nagyon kilátástalan helyzetnek tűnik. Szerintem alkalmazz sok önállóságot próbálj egészségesen élni pucolj magadnak gyümölcsöt stb. ez gyomor problémára is jó megoldás lehet legyen valami hobbid olvasáson kívül sport vagy akár valami agyas elfoglaltság ezek kikapcsolják az agyad és addig sem ér pszihológiai stressz. valószínűleg az a helyzet fordult elő hogy a szüleidnél értelmesebb vagy ha énvelem történne ugyanez valószínűleg nem izgatnám rajta fel magam hiszen ez csak egy átmeneti állapot. ha valamiben elkezdesz sikereket érni, vagy tehetséges vagy azt ragadd meg pl. vásári andréjt sem csípték szülei a hangja miatt mára pedig közismert lett és gondolom jó sorsa van egyúttal
Ennyit tudtam összefoglalni. Sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!