Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen meszire lennél hajlando...

Milyen meszire lennél hajlando elmenni?

Figyelt kérdés

Ezt a kérdést komolyan kérdezem egy kis szerepjáték :), aki válaszol kérem sorba tegye hogy mit tenne igazábol (ahogy magát ismeri és komolyan képzelje ez a szituáciot) ha bekövetkezne az adott szituáciok ?

1. Elütnél egy kisgyereket autoval és senkisem láttná ?

2. Rájönnél hogy megcsal a feleséged/férjed a legjobb barátodal?

3. Mennél autoval az uton egyedül és egy középkoru nö stopol integett neked te megálsz és látod van nála 300 millio forint egy nagy táskába (véletlenül látad meg ,és senki sincs a közelbe )

Köszi hogy elolvastad öszinte és komoly válaszokat kérek ez csak egy kis önismereti játék :)

2009. nov. 12. 17:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szia!

1, A lelkiismeretem, és az Isten látná mi történt, természetesen segítenék, mentőt hívnék.

2, Összetörne az egész világom, ha ez a két ember képes lenne ekkora fájdalmat okozni nekem.

3, Amilyen balfék becsületes vagyok nem nyúlnék a pénzéhez, bár megemlíteném, hamár ennyi pénzzel felvettem, esetleg meghálálhatná:)

2009. nov. 12. 19:51
 12/15 anonim válasza:

1: Hívnám a mentőket, rendőröket és próbálnám életben tartani

2: Jól berugnék aztán leosztanám a fejét és el küldeném a....

3: Egyszer felvettem egy nőt a kocsimba. 3 millió forintomba került. Hideg tél volt, csúszott az út, havazott. Megsajnáltam a nőt. Felvettem később vettem észre hogy bevolt drogozva. Behányt, nem az útra figyeltem, megcsúsztam és az árokban kötöttem ki, nőnek betört az orra és kitört 2 foga. Beperelt, elbuktam....

És még a kocsit is megkellet javítattnom. Többé idegen nem száll be hozzám!

2009. nov. 12. 20:19
 13/15 anonim ***** válasza:

1. cserbenhagyásos gázolás és egyéb dolgok pere, büntetési tétele vagy helyette inkább a jogkövető magatartás, főleg, ha vezetési stílusom mellett a gyereknek kell alámugrani? ;)

2. Kizárt dolog: a legjobb barát nem tesz ilyet; a nem a legjobb barát és a házas fél esetére meg: ha megnyerte, hadd vigye, igazából értelme nem volna titokban ügyeskedve kezelni a dolgot, mivel azt vallom, ha valaki menni akar, azt el kell engedni: nem birtokom;

3. Adott esetben házhoz viszem (ha belefér az időmbe ill. az úticélomba), hogy ki ne rabolják, esetleg viccből felajánlom az autóm megvásárlását.

Szerintem ostoba kérdések, mert nincs itt messzire menés, pusztán kisebb és nagyobb baj közötti választás, ahol a buta ember sunyin a könnyebbnek LÁTSZÓ megoldást választhatja - leszámítva a harmadikat, ahol senkinek nem esik rosszul semmi, csak épp életszerűtlen, hogy 300 millióval stoppolni kelljen, főleg, hogy ekkore mennyiségű kp-t felvenni sem egyszerű...

2009. nov. 13. 10:18
 14/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :) Még irhatok ha van kedvetek a képzeletbeli helyzetetkre megoldásokat :)

.

Utolsonak : Félre érteted a kérdést mivel az volt a játék lényege hogy ha BEKÖVETKEZIK nem pedig hogy NEM következik be mert lassan vezetek,rájönnék stb... NEM ez a volt a kérdés hanem AZ hogyHA BEKÖVETKEZNE MIT CSINÁLNÁL az adott helyzetben. Kérlek legközelebb figyelmesen olvasd el a kérdést miellöt válaszolsz rá.

2009. nov. 13. 20:40
 15/15 anonim ***** válasza:

Azonnal mentő és minden elképzelhető módon segitséget nyújtanék.

Össze-vissza verném mind a kettőt, tokától bokáig.

Akárhogy is, de a pénz nélkül szállna ki, ez tuti.

2010. márc. 15. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!